Tatlısu Termal Otel’den Aşure İkramı!

28.09.2019 - 17:39, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Tatlısu Termal Otel’den Aşure İkramı!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Döngele Mahallesinde Bulunan tatlısu termal otel sahipleri tarafından, Otelde kalan müşteriler ve Döngele Mahallesi sakinleri için Bin kişilik aşure hazırlayarak aşure ikramı yapıldı.

Göl ve doğayla iç içe bir tatil  yapmak,  Döngele’nin şifalı termal suları için tatlıseu termal otel’ e gelen ve bu otelde kalan müşteriler ve Döngele Mahallesi sakinleri  yapılan aşure etkinliğine katıldılar.   Cuma Namazı sonrası okunan Mevlid-İ Şerifle birlikte yapılan aşure ikramından sonra Aşure’ninfaydaları ve lezzeti ile bolluğundan bahsedildi.Ev Sahibi Metin tatlı ve Adem Bahar tarafından ikram edilen aşurenin ardından Muharrem Ayı’ndan da bahsedildi.   Metin Tatlı; “Muharrem ayı bu yıl 31 Ağustos Cumartesi günü başladı. Aynı zamanda Hicri yılbaşı da olan Muharrem ayının birinci günü ile 1440 hicri yılından, 1441 hicri yılına girildi. Bu mübarek ay 29 Eylül'de bitecek ve Safer ayı başlayacak. Bizde Hem konuklarımıza hemde Döngele halkımıza aşure ikram edelim. Sağ olsunlar etkinliğimize geldiler katıldılar. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Döngele Mahallesinde Bulunan tatlısu termal otel sahipleri tarafından, Otelde kalan müşteriler ve Döngele Mahallesi sakinleri için Bin kişilik aşure hazırlayarak aşure ikramı yapıldı.

Göl ve doğayla iç içe bir tatil  yapmak,  Döngele’nin şifalı termal suları için tatlıseu termal otel’ e gelen ve bu otelde kalan müşteriler ve Döngele Mahallesi sakinleri  yapılan aşure etkinliğine katıldılar.

 

Cuma Namazı sonrası okunan Mevlid-İ Şerifle birlikte yapılan aşure ikramından sonra Aşure’ninfaydaları ve lezzeti ile bolluğundan bahsedildi.Ev Sahibi Metin tatlı ve Adem Bahar tarafından ikram edilen aşurenin ardından Muharrem Ayı’ndan da bahsedildi.

 

Metin Tatlı; “Muharrem ayı bu yıl 31 Ağustos Cumartesi günü başladı. Aynı zamanda Hicri yılbaşı da olan Muharrem ayının birinci günü ile 1440 hicri yılından, 1441 hicri yılına girildi. Bu mübarek ay 29 Eylül'de bitecek ve Safer ayı başlayacak. Bizde Hem konuklarımıza hemde Döngele halkımıza aşure ikram edelim. Sağ olsunlar etkinliğimize geldiler katıldılar. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.