Nurhak Belediye Spor’a Yeni Sponsor!

SPOR 27.09.2019 - 16:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Nurhak Belediye Spor’a Yeni Sponsor!

Nurhak Belediye Spor’a Nurhak HN yapı forma sponsoru oldu.

Nurhak Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:   HN yapının ortakları olan Harun Kaya ve Hasan Horuz Nurhak Belediye Spora sponsor olarak, İlçemizdeki futbol altyapısının gelişimine büyük bir katkı sağladılar. HN yapı İlçemizdeki çocukların spora yönlendirilmesini ve çocukların yeteneklerinin geliştirilmesini önemsediklerini belirterek Nurhak Belediye Sporun her zaman yanında olacaklarını belirttiler. Belediye spor kulübü başkanı İbrahim Kılçık HN yapının göstermiş olduğu duyarlılıklarına teşekkür etti. Belediye başkan vekili ve belediye sporun antrenörü olan Turabi Yıldız’ da HN yapıya teşekkür ederek iş hayatlarında başarılar diledi.
Nurhak Belediye Spor’a Nurhak HN yapı forma sponsoru oldu.

Nurhak Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

 

HN yapının ortakları olan Harun Kaya ve Hasan Horuz Nurhak Belediye Spora sponsor olarak, İlçemizdeki futbol altyapısının gelişimine büyük bir katkı sağladılar. HN yapı İlçemizdeki çocukların spora yönlendirilmesini ve çocukların yeteneklerinin geliştirilmesini önemsediklerini belirterek Nurhak Belediye Sporun her zaman yanında olacaklarını belirttiler. Belediye spor kulübü başkanı İbrahim Kılçık HN yapının göstermiş olduğu duyarlılıklarına teşekkür etti. Belediye başkan vekili ve belediye sporun antrenörü olan Turabi Yıldız’ da HN yapıya teşekkür ederek iş hayatlarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.