Sezal’dan Maraş Biberi İçin Patentli Cevap!

POLİTİKA 18.09.2019 - 19:26, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sezal’dan Maraş Biberi İçin Patentli Cevap!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, sosyal medya hesabından Maraş Biberi için bir açıklama yaptı.

Sezal, “Maraş Biberi Kahramanmaraş'ın coğrafi tescilli ürünüdür. Gaziantep Belediye başkanımızın biberle poz vermesi Maraş Biberinin elden gittiği anlamına gelmez. Bu durumu siyasi bir malzeme yapmakta doğru değildir.”dedi.   Maraş biberinin Maraş’a ait olduğunu belirten Cihat Sezal şunları söyledi: “Maraş Dondurması Dünya’nın neresine giderseniz gidin Maraş Dondurmasıdır, Kahramanmaraş Biberi’de aynen bu şekildedir. Ortada Maraş Biberi'nin Gaziantep'e kaptırılması ya da tescillenmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kahramanmaraş değerlerinin farkındadır ve her zaman sahip çıkacaktır. Tüm Hemşerilerime saygıyla arz ederim.”
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, sosyal medya hesabından Maraş Biberi için bir açıklama yaptı.

Sezal, “Maraş Biberi Kahramanmaraş'ın coğrafi tescilli ürünüdür. Gaziantep Belediye başkanımızın biberle poz vermesi Maraş Biberinin elden gittiği anlamına gelmez. Bu durumu siyasi bir malzeme yapmakta doğru değildir.”dedi.

 

Maraş biberinin Maraş’a ait olduğunu belirten Cihat Sezal şunları söyledi: “Maraş Dondurması Dünya’nın neresine giderseniz gidin Maraş Dondurmasıdır, Kahramanmaraş Biberi’de aynen bu şekildedir. Ortada Maraş Biberi'nin Gaziantep'e kaptırılması ya da tescillenmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kahramanmaraş değerlerinin farkındadır ve her zaman sahip çıkacaktır. Tüm Hemşerilerime saygıyla arz ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.