Bu Kurslara Başvuru İçin Son Gün 30 Eylül!

16.09.2019 - 16:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bu Kurslara Başvuru İçin Son Gün 30 Eylül!

Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik Meslek Edindirme Kurslarının kayıtlarına başladı.

Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilecek kurslarda 12 branşta eğitim verilecek.   Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik hazırladığı Meslek Edindirme Kursları’nda kayıtlar başladı. Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde verilecek olan kursların kayıtları 30 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edecek.    
Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik Meslek Edindirme Kurslarının kayıtlarına başladı.

Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilecek kurslarda 12 branşta eğitim verilecek.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik hazırladığı Meslek Edindirme Kursları’nda kayıtlar başladı. Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde verilecek olan kursların kayıtları 30 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.