Milyoner Avcısı Kadın!

İtiraflar 15.09.2019 - 09:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Milyoner Avcısı Kadın!

İngiltere'nin Chelsea şehrinde, hayatını metres olarak yaşayan ve milyoner erkekleri tavlayıp bununla övünen 47 yaşındaki Gweneth Lee, sırlarını anlatarak hayret ettirdi.

Gweneth Lee, genellikle sevgili olmak için internetten tanıştığı milyoner ve evli erkekleri tercih ediyor. Yıllar önce ise kendine söz vermiş: "Asla durumu olmayan erkeklerle sevgili olmayacağım.!" Asla durumu olmayan bir erkekle çıkmamasının nedeni ise hayatın tadının para ile çıktığını düşünmesi. Gweneth, daha önce Instagram hesabında sadece ayaklarının fotoğraflarını paylaşarak para kazanıyormuş sonra milyoner erkeklerle birlikte olmanın daha karlı olduğunu fark etmiş. Lee, birlikte olduğu insanlar sayesinde çok lüks yerlerde tatiller yapıp, bir ömür çalışarak alınamayacak hediyeler alıyor. Öncelikle ilk buluşmada her şeyi açık etmediğini belirtiyor, Lee'ye göre erkekler gizemi seviyor. Ama en önemli şeyin kendisini dışarıdan nasıl tanıttığı olduğunu söylüyor, zengin erkeklerin ilgisini çekmek için profesyonel bir fotoğrafçı ile çalışıyor. Daha sonra, eğer karşısındaki bir milyonerse, ki genelde öyle oluyormuş, onun ilgisini kendi üzerinde tutmaya çalışıyor. Lee'ye göre bunun en kolay yönü de cinsel anlamda aktif ve özgür bir kadın olmak.  
İngiltere'nin Chelsea şehrinde, hayatını metres olarak yaşayan ve milyoner erkekleri tavlayıp bununla övünen 47 yaşındaki Gweneth Lee, sırlarını anlatarak hayret ettirdi.

Gweneth Lee, genellikle sevgili olmak için internetten tanıştığı milyoner ve evli erkekleri tercih ediyor.
Yıllar önce ise kendine söz vermiş: "Asla durumu olmayan erkeklerle sevgili olmayacağım.!" Asla durumu olmayan bir erkekle çıkmamasının nedeni ise hayatın tadının para ile çıktığını düşünmesi.


Gweneth, daha önce Instagram hesabında sadece ayaklarının fotoğraflarını paylaşarak para kazanıyormuş sonra milyoner erkeklerle birlikte olmanın daha karlı olduğunu fark etmiş. Lee, birlikte olduğu insanlar sayesinde çok lüks yerlerde tatiller yapıp, bir ömür çalışarak alınamayacak hediyeler alıyor.


Öncelikle ilk buluşmada her şeyi açık etmediğini belirtiyor, Lee'ye göre erkekler gizemi seviyor.
Ama en önemli şeyin kendisini dışarıdan nasıl tanıttığı olduğunu söylüyor, zengin erkeklerin ilgisini çekmek için profesyonel bir fotoğrafçı ile çalışıyor.


Daha sonra, eğer karşısındaki bir milyonerse, ki genelde öyle oluyormuş, onun ilgisini kendi üzerinde tutmaya çalışıyor.
Lee'ye göre bunun en kolay yönü de cinsel anlamda aktif ve özgür bir kadın olmak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.