2500 Polis Alımı Yapılacak!

14.09.2019 - 12:37, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

2500 Polis Alımı Yapılacak!

2 bin komiser yardımcısı ile 500 kadın özel harekat polisi alımı için ön başvurular 17-27 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Emniyet teşkilatına kazandırılmak üzere, Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 2 bin komiser yardımcısı ile Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne özel harekat branşında 500 kadın polis alımına ilişkin ön başvuru tarihleri ve adaylarda aranan şartlar açıklandı. Adaylarda aranan şartların tamamı Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinde "www.pa.edu.tr" yer alıyor.  
2 bin komiser yardımcısı ile 500 kadın özel harekat polisi alımı için ön başvurular 17-27 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Emniyet teşkilatına kazandırılmak üzere, Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 2 bin komiser yardımcısı ile Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne özel harekat branşında 500 kadın polis alımına ilişkin ön başvuru tarihleri ve adaylarda aranan şartlar açıklandı.


Adaylarda aranan şartların tamamı Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinde "www.pa.edu.tr" yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.