Maraş’ın Ünlü Balıkçısı Show Tv Ekranlarında!

13.09.2019 - 16:43, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Maraş’ın Ünlü Balıkçısı Show Tv Ekranlarında!

Kahramanmaraş’ın en ünlü balıkçısı olan merdan balık ve merdan balıkçılık Show TV ekranlarında.

Show TV ekranlarında yayınlanan Zeliha Yetiş’in programı için Kahramanmaraş’ta çekimler yapıldı. Bu çekimlerin bir bölümü ise Kahramanmaraş’ın en ünlü balıkçısı olan merdan balık ve merdan balıkçılıkta yapıldı.   Programa katılan merdan balık işletmecisi İbrahim Sarı şehrin balık sektörü hakkında açıklamalarda bulundu.     Sarı, “Vatandaşlarımız sağlıklı ve taze balık yemek istiyorlarsa balığı balıkçıdan alsınlar. Balıklarımız günlük tazedir. Karadeniz, Akdeniz, Ege’den balıklarımız şehrimize geliyor. Şehrimizde en fazla tüketilen balıklar hamsi ve alabalıktır. Ama en çok alabalık tüketiliyor. Balık üretimleri fiyatları belirler. Balık alacak vatandaşlara önerimiz balığı balıkçıdan alsınlar.”diye konuştu.  
Kahramanmaraş’ın en ünlü balıkçısı olan merdan balık ve merdan balıkçılık Show TV ekranlarında.

Show TV ekranlarında yayınlanan Zeliha Yetiş’in programı için Kahramanmaraş’ta çekimler yapıldı. Bu çekimlerin bir bölümü ise Kahramanmaraş’ın en ünlü balıkçısı olan merdan balık ve merdan balıkçılıkta yapıldı.

 

Programa katılan merdan balık işletmecisi İbrahim Sarı şehrin balık sektörü hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 

Sarı, “Vatandaşlarımız sağlıklı ve taze balık yemek istiyorlarsa balığı balıkçıdan alsınlar. Balıklarımız günlük tazedir. Karadeniz, Akdeniz, Ege’den balıklarımız şehrimize geliyor. Şehrimizde en fazla tüketilen balıklar hamsi ve alabalıktır. Ama en çok alabalık tüketiliyor. Balık üretimleri fiyatları belirler. Balık alacak vatandaşlara önerimiz balığı balıkçıdan alsınlar.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.