Dalkara- Öztunç Davası Sonuçlandı!

POLİTİKA 12.09.2019 - 19:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Dalkara- Öztunç Davası Sonuçlandı!

Bilindiği üzere CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve Pazarcık eski Belediye başkanı Kamil Dalkara davalık olmuştu. Bu dava için karar çıktı ve dava için takipsizlik kararı verildi.

İşte Öztunç Vekili Av. Mehmet Çarman’ın yapmış olduğu o açıklama:   Kamuoyuna, Pazarcık eski Belediye başkanı Kamil Dalkara tarafından, müvekkilim Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sn. Ali Öztunç hakkında kendisine hakaret edildiği iddiasıyla 13/06/2019 tarihinde Pazarcık Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. Müvekkilim hakkında bu asılsız iddia ile ilgili olarak Pazarcık Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 2019/2017 soruşturma – 2019/1161 karar sayılı dosyasında 21/08/2019 tarihinde kovuşturmaya yer olmadığına (takipsizlik) dair karar verilmiştir. Kamuoyu nezdinde müvekkilimin ifade vermeye gitmediği, savcılık soruşturmasından kaçtığı şeklindeki asılsız bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu nedenle bu açıklamayı yapma zarureti ortaya çıkmıştır. Kamuoyunun bilgisine. Saygılarımla. 12/09/2019 Ali Öztunç Vekili Av. Mehmet ÇARMAN  
Bilindiği üzere CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve Pazarcık eski Belediye başkanı Kamil Dalkara davalık olmuştu. Bu dava için karar çıktı ve dava için takipsizlik kararı verildi.

İşte Öztunç Vekili Av. Mehmet Çarman’ın yapmış olduğu o açıklama:

 

Kamuoyuna, Pazarcık eski Belediye başkanı Kamil Dalkara tarafından, müvekkilim Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sn. Ali Öztunç hakkında kendisine hakaret edildiği iddiasıyla 13/06/2019 tarihinde Pazarcık Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

Müvekkilim hakkında bu asılsız iddia ile ilgili olarak Pazarcık Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 2019/2017 soruşturma – 2019/1161 karar sayılı dosyasında 21/08/2019 tarihinde kovuşturmaya yer olmadığına (takipsizlik) dair karar verilmiştir.

Kamuoyu nezdinde müvekkilimin ifade vermeye gitmediği, savcılık soruşturmasından kaçtığı şeklindeki asılsız bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu nedenle bu açıklamayı yapma zarureti ortaya çıkmıştır.

Kamuoyunun bilgisine.

Saygılarımla. 12/09/2019

Ali Öztunç
Vekili
Av. Mehmet ÇARMAN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.