Onikişubat Belediyesi O Haber İçin Açıklama Yaptı!

12.09.2019 - 14:45, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Onikişubat Belediyesi O Haber İçin Açıklama Yaptı!

Onikişubat Belediyesi tarafından bazı haber sitelerinde çıkan haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

İşte o açıklama: Son birkaç gündür bazı basın yayın organlarında ve internet haber sitelerinde Belediyemiz hakkında, kamuoyu nezdinde yanlış algılamalara sebep olabilecek haberler yayınlanmaktadır. Belediyemizin kurumsal yapısı içerisinde yapılan iş ve işlemler ile ilgili mevzuata aykırılık gerekçesi ile yürütülen bir soruşturma bulunmamaktadır. Belediyemiz kurumsal yapısı altında yapılan iş ve işlemlerle ilgili bir soruşturma bulunmamakla birlikte, adli süreçte soruşturmaya dahil olan personellerimiz varsa onlarla ilgili de idari işlemlerin Belediyemizce derhal yapılacağı bilinmelidir. Belediyemizin vatandaşımıza hizmet etmekten başka amaç ve gayesi olamaz. Belediyemizin içerisinde veya dışarıda bu amaca aykırı hareket edenlere de fırsat vermeyeceğimiz hususlarını; Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.
Onikişubat Belediyesi tarafından bazı haber sitelerinde çıkan haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

İşte o açıklama:

Son birkaç gündür bazı basın yayın organlarında ve internet haber sitelerinde Belediyemiz hakkında, kamuoyu nezdinde yanlış algılamalara sebep olabilecek haberler yayınlanmaktadır.

Belediyemizin kurumsal yapısı içerisinde yapılan iş ve işlemler ile ilgili mevzuata aykırılık gerekçesi ile yürütülen bir soruşturma bulunmamaktadır.

Belediyemiz kurumsal yapısı altında yapılan iş ve işlemlerle ilgili bir soruşturma bulunmamakla birlikte, adli süreçte soruşturmaya dahil olan personellerimiz varsa onlarla ilgili de idari işlemlerin Belediyemizce derhal yapılacağı bilinmelidir.

Belediyemizin vatandaşımıza hizmet etmekten başka amaç ve gayesi olamaz. Belediyemizin içerisinde veya dışarıda bu amaca aykırı hareket edenlere de fırsat vermeyeceğimiz hususlarını;

Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.