Bu Adada Çıplak Gezmek Serbest!

TURİZM 11.09.2019 - 08:59, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bu Adada Çıplak Gezmek Serbest!

Belize'de bulunan ve yalnızca 21 yaşından büyük olanların girebildiği bu adada, çıplak dolaşmak serbest!

Bir Orta Amerika ülkesi olan Belize'deki bu adaya girmek için 21 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Aynı zamanda dünyanın en lüks otellerinden birine sahip olan bu adada konaklamanın haftalık maliyeti, kişi başı 6 bin dolardan (yaklaşık 34 bin TL) fazla. Tatil için başvuru yaptıktan sonra bir süre sıranın size gelmesini beklemeniz gerekiyor. Çünkü adaya her hafta yalnızca 48 ziyaretçi kabul ediliyor.  
Belize'de bulunan ve yalnızca 21 yaşından büyük olanların girebildiği bu adada, çıplak dolaşmak serbest!

Bir Orta Amerika ülkesi olan Belize'deki bu adaya girmek için 21 yaşından büyük olmanız gerekiyor.


Aynı zamanda dünyanın en lüks otellerinden birine sahip olan bu adada konaklamanın haftalık maliyeti, kişi başı 6 bin dolardan (yaklaşık 34 bin TL) fazla.


Tatil için başvuru yaptıktan sonra bir süre sıranın size gelmesini beklemeniz gerekiyor. Çünkü adaya her hafta yalnızca 48 ziyaretçi kabul ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.