Gazeteciye Tehdit CHP’yi Bağlamazmış!

POLİTİKA 10.09.2019 - 13:43, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Gazeteciye Tehdit CHP’yi Bağlamazmış!

CHP Parti Meclis Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Gazete ve Haber sitemizin İmtiyaz sahibi ve yazı işleri sorumlu müdürü Ali Keklik’e, CHP’li kurultay delegesinin yapmış olduğu tehdit hakkında konuştu.

CHP il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Öztunç, “Eğer böyle bir tehdit var ise ayıp etmiştir. Burası Cumhuriyet Halk Partisi biz sosyal demokrat bir partiyiz biz gazetecileri severiz. Biz gazetecileri dövmeyiz. Gazetecilere değer veririz. Bu Selim beyin kendisini bağlar. Cumhuriyet Halk Partisinin kurumsal kimliğini bağlamaz.”dedi.   CHP kurultay delegesi olması neyi ifade ediyor?   Bilindiği üzere geçtiğimiz gün Şuanda mevcut CHP’nin Kahramanmaraş kurultay delegesi olan ve daha önce il başkanı olarak görev yapmış ve 27. dönem CHP Kahramanmaraş 2. sıra milletvekili adayı olan Avukat Selim Sümen, açık bir şekilde şehirdeki yerel basını hiçe sayan, hor gören, tehditvari konuşmalar yapmış ve partide olduğu sürece Gazete ve Haber sitemizin İmtiyaz sahibi ve sorumlu yazı işleri sorumlu müdürü Ali Keklik’i ve onun gibi gazetecileri partiye girdirmemekle tehdit etmişti.    Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Öztunç ise, “ Bu tehdit kişinin kendisini bağlar. Cumhuriyet Halk Partisinin kurumsal kimliğini bağlamaz.” diye konuştu.      
CHP Parti Meclis Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Gazete ve Haber sitemizin İmtiyaz sahibi ve yazı işleri sorumlu müdürü Ali Keklik’e, CHP’li kurultay delegesinin yapmış olduğu tehdit hakkında konuştu.

CHP il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Öztunç, “Eğer böyle bir tehdit var ise ayıp etmiştir. Burası Cumhuriyet Halk Partisi biz sosyal demokrat bir partiyiz biz gazetecileri severiz. Biz gazetecileri dövmeyiz. Gazetecilere değer veririz. Bu Selim beyin kendisini bağlar. Cumhuriyet Halk Partisinin kurumsal kimliğini bağlamaz.”dedi.

 

CHP kurultay delegesi olması neyi ifade ediyor?

 

Bilindiği üzere geçtiğimiz gün Şuanda mevcut CHP’nin Kahramanmaraş kurultay delegesi olan ve daha önce il başkanı olarak görev yapmış ve 27. dönem CHP Kahramanmaraş 2. sıra milletvekili adayı olan Avukat Selim Sümen, açık bir şekilde şehirdeki yerel basını hiçe sayan, hor gören, tehditvari konuşmalar yapmış ve partide olduğu sürece Gazete ve Haber sitemizin İmtiyaz sahibi ve sorumlu yazı işleri sorumlu müdürü Ali Keklik’i ve onun gibi gazetecileri partiye girdirmemekle tehdit etmişti.

 

 Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Öztunç ise, “ Bu tehdit kişinin kendisini bağlar. Cumhuriyet Halk Partisinin kurumsal kimliğini bağlamaz.” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.