Kapaklar Sandalyeye Dönüştü!

09.09.2019 - 17:58, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kapaklar Sandalyeye Dönüştü!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın oluşturduğu engelliler masası geri dönüşüm projeleri kapsamında 400 tekerlekli sandalyeyi engellilerle buluşturdu.

Ortaya koyduğu tüm projelerde engellileri pozitif ayrımcılık uygulayan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu hizmetlerin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi adına Belediye Başkanı Necati Okay’ın talimatıyla engelliler masasını oluşturdu. Engelli bir personelin görevlendirildiği masada engellilerle ilgili sorunların çözüme kavuşturulması hedefleniyor. Belediyenin engellilere yönelik ortaya koyduğu sosyal projeleri de takip eden engelliler masası mavi kapak projesiyle yaklaşık 400 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.  
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın oluşturduğu engelliler masası geri dönüşüm projeleri kapsamında 400 tekerlekli sandalyeyi engellilerle buluşturdu.

Ortaya koyduğu tüm projelerde engellileri pozitif ayrımcılık uygulayan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu hizmetlerin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi adına Belediye Başkanı Necati Okay’ın talimatıyla engelliler masasını oluşturdu. Engelli bir personelin görevlendirildiği masada engellilerle ilgili sorunların çözüme kavuşturulması hedefleniyor.


Belediyenin engellilere yönelik ortaya koyduğu sosyal projeleri de takip eden engelliler masası mavi kapak projesiyle yaklaşık 400 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.