Enternasyonel Fuarı’nda ALPEDO Rüzgarı!

TURİZM 08.09.2019 - 13:22, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Enternasyonel Fuarı’nda ALPEDO Rüzgarı!

Onur konuğu olduğumuz 88. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda ALPEDO rüzgarı esti.

Alpedo-Kervan’ın askıya çıkardığı 250 kiloluk Maraş dondurması kısa sürede tükendi.   Bu yıl 88.’si düzenlenen İzmir Enternasyonel Fuarı’nın onur konuğu ili Kahramanmaraş olurken, stantlar ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Fuarda Alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’nun astığı 250 kiloluk Maraş dondurması ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.   İlgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Sami Kervancıoğlu: “Kahramanmaraş dondurmasında keçi sütü vardır. Anne sütünden sonra en önemli süt keçi sütüdür. Bunun yanı sıra dondurmamızda doğal salep bulunuyor. Bir de dondurma ustalığı önemlidir. Bunun üçü bir araya geldiği zaman böyle devasa bir Kahramanmaraş dondurması meydana gelir. Kesinlikle katkı maddesi bulunmayan Alpedo Kervan dondurmasının bir özelliği de helal sertifikasının bulunması.” dedi.    
Onur konuğu olduğumuz 88. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda ALPEDO rüzgarı esti.

Alpedo-Kervan’ın askıya çıkardığı 250 kiloluk Maraş dondurması kısa sürede tükendi.

 

Bu yıl 88.’si düzenlenen İzmir Enternasyonel Fuarı’nın onur konuğu ili Kahramanmaraş olurken, stantlar ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Fuarda Alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’nun astığı 250 kiloluk Maraş dondurması ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

 

İlgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Sami Kervancıoğlu: “Kahramanmaraş dondurmasında keçi sütü vardır. Anne sütünden sonra en önemli süt keçi sütüdür. Bunun yanı sıra dondurmamızda doğal salep bulunuyor. Bir de dondurma ustalığı önemlidir. Bunun üçü bir araya geldiği zaman böyle devasa bir Kahramanmaraş dondurması meydana gelir. Kesinlikle katkı maddesi bulunmayan Alpedo Kervan dondurmasının bir özelliği de helal sertifikasının bulunması.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.