Merdan Balık Evi, 'Vira Bismillah' Dedi!

02.09.2019 - 16:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Merdan Balık Evi, 'Vira Bismillah' Dedi!

Denizlerdeki av yasağının sona ermesiyle birlikte yeni sezon balıkları tezgahlardaki yerini aldı. Kahramanmaraş’ta ise Merdan Balık Evi yeni sezon açılışını düzenlediği program ile kutladı.

Düzenlenen programa, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdür vekili Mustafa Bozkurt, Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara ve davetliler katıldı.   “Balık pazarının sorunun çözeceğiz”   Programda kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: “ Yeni balık sezonunun hayırlar getirmesini diliyorum. Geçmiş yıllara baktığımızda balık tüketiminin arttığını görüyoruz. Burada balıkçı esnafımız faaliyetlerini gösteriyor. Seçim döneminde de burayı gezmiştik. Şehrimizde her çeşit balık bulunmaktadır. Balık pazarıyla ilgilide bir takım sorunlar var, bunları biliyoruz. Biz bu sorunları sizlerle birlikte çözeceğimizi düşünüyorum. Esnaflarımıza bol kazançlar diliyoruz.”dedi. “En iyi hizmeti veriyoruz” Merdan Balık evi ve Merdan balıkçılık işletmecisi İbrahim Sarı ise programa katılan vatandaşlara teşekkür ederek, bereketli bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.  Merdan Balıkçılık olarak her zaman en iyisini vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Sarı, “Balık üretiminde şehir olarak önemli bir noktadayız. Şehrimizde üretilen balıklar 20 fazla ülkeye ihracat ediliyor. Bizlerde bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz.”diye konuştu.
Denizlerdeki av yasağının sona ermesiyle birlikte yeni sezon balıkları tezgahlardaki yerini aldı. Kahramanmaraş’ta ise Merdan Balık Evi yeni sezon açılışını düzenlediği program ile kutladı.

Düzenlenen programa, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdür vekili Mustafa Bozkurt, Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara ve davetliler katıldı.

 

“Balık pazarının sorunun çözeceğiz”

 

Programda kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: “ Yeni balık sezonunun hayırlar getirmesini diliyorum. Geçmiş yıllara baktığımızda balık tüketiminin arttığını görüyoruz.

Burada balıkçı esnafımız faaliyetlerini gösteriyor. Seçim döneminde de burayı gezmiştik. Şehrimizde her çeşit balık bulunmaktadır. Balık pazarıyla ilgilide bir takım sorunlar var, bunları biliyoruz.

Biz bu sorunları sizlerle birlikte çözeceğimizi düşünüyorum. Esnaflarımıza bol kazançlar diliyoruz.”dedi.

“En iyi hizmeti veriyoruz”

Merdan Balık evi ve Merdan balıkçılık işletmecisi İbrahim Sarı ise programa katılan vatandaşlara teşekkür ederek, bereketli bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.

 Merdan Balıkçılık olarak her zaman en iyisini vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Sarı, “Balık üretiminde şehir olarak önemli bir noktadayız.

Şehrimizde üretilen balıklar 20 fazla ülkeye ihracat ediliyor. Bizlerde bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.