Başkan Şengül’den Barış Mesajı!

POLİTİKA 01.09.2019 - 14:46, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Şengül’den Barış Mesajı!

CHP Kahramanmaraş il başkanı Esat Şengül 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şengül, “1 Eylül Dünya Barış Günü Tüm İnsanlığın Ortak Değerlerini yansıttığı anlamlı bir gündür.”dedi.   Başkan Şengül yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Savaşların, insan bedenlerini, buğday başaklarını makine edasında biçtiği, 21. yüzyılda insanların başına yağmur gibi bombaların yağdığı böylesi bir ortamda, sevgiden barıştan kardeşlikten yana tavır almaktan, zalimlerin bezirgan saltanatlarına karşın mazlumun yanında olmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Annelerin ağlamadığı çocukların Dünyalarında mavi bulutların altında beyaz güvercinlerin özgürce uçtuğu, insanların yaşam hakkının elinden alınmadığı, huzuru inşa eden tüm atılımların devam ettiği bir Dünya özlemi ile 1 Eylül Dünya Barış Günü İnsanlık adına kutlu olsun.”  
CHP Kahramanmaraş il başkanı Esat Şengül 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şengül, “1 Eylül Dünya Barış Günü Tüm İnsanlığın Ortak Değerlerini yansıttığı anlamlı bir gündür.”dedi.

 

Başkan Şengül yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Savaşların, insan bedenlerini, buğday başaklarını makine edasında biçtiği, 21. yüzyılda insanların başına yağmur gibi bombaların yağdığı böylesi bir ortamda, sevgiden barıştan kardeşlikten yana tavır almaktan, zalimlerin bezirgan saltanatlarına karşın mazlumun yanında olmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Annelerin ağlamadığı çocukların Dünyalarında mavi bulutların altında beyaz güvercinlerin özgürce uçtuğu, insanların yaşam hakkının elinden alınmadığı, huzuru inşa eden tüm atılımların devam ettiği bir Dünya özlemi ile 1 Eylül Dünya Barış Günü İnsanlık adına kutlu olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.