Bir Garip İzdivaç Treni!

İtiraflar 29.08.2019 - 18:22, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bir Garip İzdivaç Treni!

Çin'de devlet, bekar olan gençleri kendilerine evlenecek partner bulmaları için bir gecelik tren yolculuğuna çıkardı.

Bazıları aşkın bir yolculuk olduğunu söyler. İşte o yolculuk gerçek oldu. Çin'de Demiryolu otoritesi ve Komünist Gençlik Birliği tarafından benzersiz bir kısmet bulma organizasyonu düzenlendi. Çin'de kadın ve erkek nüfus arasında giderek açılan fark erkeklerin eş bulmasını zorlaştırıyor. Bu sebeple devlet, bekar olan gençlerin kendilerine evlenecek partner bulmasını kolaylaştırmak için bir gece 2 gün süren tren yolculuğuna çıkardı. 10 vagonlu olan ve ismi Love-Pursuit Train olan tren 3 yıl önce, ülkede sayıları yaklaşık 200 milyon olan bekarların eş bulmaları için özel tasarlandı. Şimdiye kadar yaklaşık 3000 kişinin bir gece, iki gün seyahat ettiği trende şu ana kadar tanışan 10 çift evlendi.  
Çin'de devlet, bekar olan gençleri kendilerine evlenecek partner bulmaları için bir gecelik tren yolculuğuna çıkardı.

Bazıları aşkın bir yolculuk olduğunu söyler. İşte o yolculuk gerçek oldu.

Çin'de Demiryolu otoritesi ve Komünist Gençlik Birliği tarafından benzersiz bir kısmet bulma organizasyonu düzenlendi.

Çin'de kadın ve erkek nüfus arasında giderek açılan fark erkeklerin eş bulmasını zorlaştırıyor. Bu sebeple devlet, bekar olan gençlerin kendilerine evlenecek partner bulmasını kolaylaştırmak için bir gece 2 gün süren tren yolculuğuna çıkardı.

10 vagonlu olan ve ismi Love-Pursuit Train olan tren 3 yıl önce, ülkede sayıları yaklaşık 200 milyon olan bekarların eş bulmaları için özel tasarlandı.

Şimdiye kadar yaklaşık 3000 kişinin bir gece, iki gün seyahat ettiği trende şu ana kadar tanışan 10 çift evlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.