Kuybu'dan Güngör’e Destek Açıklaması!

26.08.2019 - 18:26, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kuybu'dan Güngör’e Destek Açıklaması!

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu yaptığı yazılı açıklamada ''Büyükşehir Belediyemize ve ekibine sahip çıkalım.'' dedi.

Son dönemde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Hayrettin Güngör' e yönelik eleştirileri dikkate alarak bir açıklama yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu Güngör'e destek açıklaması yayımladı.     Kuybu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “  Dün Mehmet Fatih Erkoç Vardı, Bugün ise Hayrettin Güngör var. Yarın başkası olacak ama Büyükşehir Belediyemiz her zaman var olacak. Son zamanlarda kamuoyunda konuşulan Beledimizin borç olayını sadece belediye borcu olarak değerlendirmeyelim. Devletin, Kamunun, Belediyenin Parası da Borcuda Milletindir. Bugün Belediyenin Borcunu Millet Olarak Biz Ödeyeceğiz. Aynı borçlanma devam ederse önümüzdeki dönem ödeyeceğimiz borç ikiye katlanacak. Yarın bu eleştirilerin olmaması için biraz sabırlı olalım. Mehmet Fatih Erkoç göreve geldiğinde iki yılı planlama ve proje çalışmalarıyla geçti. İnanıyorum Hayrettin Güngör bu süreden önce çalışmalarına başlayacaktır.”
Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu yaptığı yazılı açıklamada ''Büyükşehir Belediyemize ve ekibine sahip çıkalım.'' dedi.

Son dönemde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Hayrettin Güngör' e yönelik eleştirileri dikkate alarak bir açıklama yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu Güngör'e destek açıklaması yayımladı.

 

 

Kuybu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “  Dün Mehmet Fatih Erkoç Vardı, Bugün ise Hayrettin Güngör var. Yarın başkası olacak ama Büyükşehir Belediyemiz her zaman var olacak. Son zamanlarda kamuoyunda konuşulan Beledimizin borç olayını sadece belediye borcu olarak değerlendirmeyelim. Devletin, Kamunun, Belediyenin Parası da Borcuda Milletindir. Bugün Belediyenin Borcunu Millet Olarak Biz Ödeyeceğiz. Aynı borçlanma devam ederse önümüzdeki dönem ödeyeceğimiz borç ikiye katlanacak. Yarın bu eleştirilerin olmaması için biraz sabırlı olalım. Mehmet Fatih Erkoç göreve geldiğinde iki yılı planlama ve proje çalışmalarıyla geçti. İnanıyorum Hayrettin Güngör bu süreden önce çalışmalarına başlayacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.