Doğayla İç İçe Sonsuz Huzur!

YAŞAM 16.08.2019 - 09:55, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Doğayla İç İçe Sonsuz Huzur!

Kendinizi orman içinde tek başınıza harika bir kulübede hayal ettiyseniz, bir de bu kabine bakın! Lımipod'u görür görmez ışınlanmak isteyeceğinize emininiz.

Mimari alanında gözlenen modern gelişmeler, kısa sürede kozmopolit hayatı da can damarlarından yakalayacak gibi duruyor. Lumipod için, 183 metre kare alana sahip dairesel bir barınak da diyebiliriz. Lumipod kabinlerin çerçevesi alüminyumdan üretilmiş ve etrafa uyum sağlaması için yanık odun levhalarla kaplanmış.     Dört vidalı kazık üzerine oturan kabin, çevreye verilecek zararı minimuma indirmek için araziye özenle yerleştirilmiş. Kabinin içi kontrplakla kaplanmış ve bir banyo, dolap ve bir de yatak odasına sahip. Boydan boya cam kaplama tavanı ise, misafirlerini muhteşem gökyüzü manzarasıyla baş başa bırakacak kadar iddialı.
Kendinizi orman içinde tek başınıza harika bir kulübede hayal ettiyseniz, bir de bu kabine bakın! Lımipod'u görür görmez ışınlanmak isteyeceğinize emininiz.

Mimari alanında gözlenen modern gelişmeler, kısa sürede kozmopolit hayatı da can damarlarından yakalayacak gibi duruyor. Lumipod için, 183 metre kare alana sahip dairesel bir barınak da diyebiliriz. Lumipod kabinlerin çerçevesi alüminyumdan üretilmiş ve etrafa uyum sağlaması için yanık odun levhalarla kaplanmış.

 

 

Dört vidalı kazık üzerine oturan kabin, çevreye verilecek zararı minimuma indirmek için araziye özenle yerleştirilmiş. Kabinin içi kontrplakla kaplanmış ve bir banyo, dolap ve bir de yatak odasına sahip. Boydan boya cam kaplama tavanı ise, misafirlerini muhteşem gökyüzü manzarasıyla baş başa bırakacak kadar iddialı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.