Uzakdoğulu Çaylar Maraşlının Gözdesi Oldu!

Mekanlar 12.08.2019 - 15:45, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Uzakdoğulu Çaylar Maraşlının Gözdesi Oldu!

Hazarfen Çayevi’ndeki Uzakdoğu çaylar Kahramanmaraşlının gözdesi oldu.

Necip Fazıl Kısakürek civarında bulunan Hazarfen Çayevi’nde demlenen Uzakdoğulu çaylar vatandaşların damak tadını geliştirmenin yanında şehre ayrı bir hava katmış durumda. “Uzakdoğu’yu Maraş’a getirdik” Kahramanmaraşlının Uzakdoğulu çaylara yoğun ilgi gösterdiğini belirten Hazarfen Çayevi işletmecisi Mehmet Topal: “Bizler her damat tadına hizmet ediyoruz. İş yerimizde sadece bir tür çay yok. Güney Afrika’dan, Hindistan’dan,  Taylan’dan, Çin’den ve Japonya’dan çaylarımız mevcut ve vatandaşlarımızda çaylarımıza yoğun ilgi gösteriyor.”dedi. “Ebru Şallı’nın tavsiye ettiği çaylarımız mevcut” Şehirde yeni bir kültür oluşturduklarını söyleyen Topal şunları söyledi: “Benim her zaman çay’a karşı bir ilgim olmuştur. Özelliklede dünya çaylarını işletmemizde müşterilerimizin damak tadına sunuyoruz. Özelliklede Uzakdoğulu çaylarımız ilgi görüyor, beğeniliyor. Çay Uzakdoğu’da bizden çok daha önce gelişmiştir. Güney Afrika’da, Hindistan’da,  Taylan’dan, Çin’den, Japonya’dan bu dünya çaylarını yakından takip ettiğim için özelliklerini biliyorum ve iş yerimden bulunduruyorum. Bunlar dünya’da çok kaliteli çaylardır. Mesela beyaz çay dünyanın en kaliteli çaylarından birisidir. Bizler her damat tadına hizmet ediyoruz. İş yerimizde sadece bir tür çay yok. Özellikle çayların faydasını soruyorlar, bu çayların faydasını söylemek bizim işimiz değil. Yani bu insanın yapısına göre faydası değişiyor. Ebru Şallı’nın tavsiye ettiği çaylarda mevcut. Popüler çaylarımız var. Kısacası her zevke her damak tadına uygun çaylarımız var.”
Hazarfen Çayevi’ndeki Uzakdoğu çaylar Kahramanmaraşlının gözdesi oldu.

Necip Fazıl Kısakürek civarında bulunan Hazarfen Çayevi’nde demlenen Uzakdoğulu çaylar vatandaşların damak tadını geliştirmenin yanında şehre ayrı bir hava katmış durumda.

“Uzakdoğu’yu Maraş’a getirdik”

Kahramanmaraşlının Uzakdoğulu çaylara yoğun ilgi gösterdiğini belirten Hazarfen Çayevi işletmecisi Mehmet Topal: “Bizler her damat tadına hizmet ediyoruz. İş yerimizde sadece bir tür çay yok. Güney Afrika’dan, Hindistan’dan,  Taylan’dan, Çin’den ve Japonya’dan çaylarımız mevcut ve vatandaşlarımızda çaylarımıza yoğun ilgi gösteriyor.”dedi.

“Ebru Şallı’nın tavsiye ettiği çaylarımız mevcut”

Şehirde yeni bir kültür oluşturduklarını söyleyen Topal şunları söyledi: “Benim her zaman çay’a karşı bir ilgim olmuştur. Özelliklede dünya çaylarını işletmemizde müşterilerimizin damak tadına sunuyoruz. Özelliklede Uzakdoğulu çaylarımız ilgi görüyor, beğeniliyor. Çay Uzakdoğu’da bizden çok daha önce gelişmiştir. Güney Afrika’da, Hindistan’da,  Taylan’dan, Çin’den, Japonya’dan bu dünya çaylarını yakından takip ettiğim için özelliklerini biliyorum ve iş yerimden bulunduruyorum. Bunlar dünya’da çok kaliteli çaylardır. Mesela beyaz çay dünyanın en kaliteli çaylarından birisidir. Bizler her damat tadına hizmet ediyoruz.

İş yerimizde sadece bir tür çay yok. Özellikle çayların faydasını soruyorlar, bu çayların faydasını söylemek bizim işimiz değil. Yani bu insanın yapısına göre faydası değişiyor. Ebru Şallı’nın tavsiye ettiği çaylarda mevcut. Popüler çaylarımız var. Kısacası her zevke her damak tadına uygun çaylarımız var.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.