“Kurban Ve Sadakatinin Sembolüdür”

10.08.2019 - 09:27, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Kurban Ve Sadakatinin Sembolüdür”

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kurban’ın kulun yaratana teslimiyet ve sadakatinin sembolü, insanlar arasında paylaşma ve diğerkamlığın nişanesi olduğunu söyledi.

  Başkan Aydın, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, dini bayramların taşıdıkları manevi güzellikler kadar sosyal ve beşeri ilişkileri imar etmesi bakımından çok önemli toplumsal bir görevi yerine getirdiğine işaret etti. Başkan Aydın, mesajında şunları kaydetti: “Lütuf ve ihsanıyla biz Müslümanları çepeçevre kuşatan Kurban Bayramı’nın, feyiz ve bereketinden insanlık olarak topyekün istifade etmeliyiz. Sevinç ve kederlerimizi, dostluğumuzu ve nimetlerimizi paylaşmayı ilke edineceğimiz bu günlerde içimizdeki kin, nefret ve düşmanlık duygularını silip atmalı, hasbi duygularla aile fertlerimiz, akrabalarımız, komşularımız, arkadaşlarımız ve tüm Müslümanlarla kucaklaşmalı ve onlarla gönül dünyamızı paylaşmalıyız.Bununla beraber hemen yanı başımızda yaşayan kimsesiz ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi hatırlamalı ve onların da hoşnutluğunu kazanmaya çalışmalıyız.”
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kurban’ın kulun yaratana teslimiyet ve sadakatinin sembolü, insanlar arasında paylaşma ve diğerkamlığın nişanesi olduğunu söyledi.

 

Başkan Aydın, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, dini bayramların taşıdıkları manevi güzellikler kadar sosyal ve beşeri ilişkileri imar etmesi bakımından çok önemli toplumsal bir görevi yerine getirdiğine işaret etti.

Başkan Aydın, mesajında şunları kaydetti:

“Lütuf ve ihsanıyla biz Müslümanları çepeçevre kuşatan Kurban Bayramı’nın, feyiz ve bereketinden insanlık olarak topyekün istifade etmeliyiz. Sevinç ve kederlerimizi, dostluğumuzu ve nimetlerimizi paylaşmayı ilke edineceğimiz bu günlerde içimizdeki kin, nefret ve düşmanlık duygularını silip atmalı, hasbi duygularla aile fertlerimiz, akrabalarımız, komşularımız, arkadaşlarımız ve tüm Müslümanlarla kucaklaşmalı ve onlarla gönül dünyamızı paylaşmalıyız.Bununla beraber hemen yanı başımızda yaşayan kimsesiz ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi hatırlamalı ve onların da hoşnutluğunu kazanmaya çalışmalıyız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.