“Her Zaman Şehit Ailelerinin Yanındayız”

10.08.2019 - 09:19, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Her Zaman Şehit Ailelerinin Yanındayız”

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte bayram öncesi şehit ailelerini ziyaret etti.

Başkan Okay, her konuda şehit ailelerinin yanında olduğunu dile getirdi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek hasbihal etti. Her fırsatta şehit ailelerini ziyaret etmeye özen gösteren Başkan Okay, özellikle bayram öncesinde şehit yakınlarıyla bir araya geliyor. Bu gibi ziyaretlerin önemine değinen Başkan Okay, şehit emaneti olan yakınlarının her zaman yanında olduğunu dile getirdi. Şehit yakınları ziyaretine Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcıları Yemliha Özşahan, Ali Arif Yenipınar, Cuma Tekinşen ve Belediye Meclis Üyesi Asuman Yavuz, Bilge Ergin, Abdullah Uysal ve Ebu Talip Ceren katıldı.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte bayram öncesi şehit ailelerini ziyaret etti.

Başkan Okay, her konuda şehit ailelerinin yanında olduğunu dile getirdi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek hasbihal etti. Her fırsatta şehit ailelerini ziyaret etmeye özen gösteren Başkan Okay, özellikle bayram öncesinde şehit yakınlarıyla bir araya geliyor. Bu gibi ziyaretlerin önemine değinen Başkan Okay, şehit emaneti olan yakınlarının her zaman yanında olduğunu dile getirdi.

Şehit yakınları ziyaretine Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcıları Yemliha Özşahan, Ali Arif Yenipınar, Cuma Tekinşen ve Belediye Meclis Üyesi Asuman Yavuz, Bilge Ergin, Abdullah Uysal ve Ebu Talip Ceren katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.