Başkan Yumruka’ya Teşekkür Plaketi Verildi!

EKONOMİ 07.08.2019 - 18:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Yumruka’ya Teşekkür Plaketi Verildi!

Öz-iplik iş sendikası Kahramanmaraş il başkanı Bünyamin Yumruka’ya sendikaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Öz - iplik iş sendikasının 42.  Kuruluş yıl dönümü kutlama programında Kahramanmaraş’ın başarılı il başkanı Bünyamin Yumruka’ya Genel Merkez tarafından sendikaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.   “Emek en yüce değerdir”   Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Yumrukaya, “Emek en yüce değerdir. Emeğin karşılığını her zaman teslim eden öz iplik iş sendikamız 42. Kuruluş yıl dönümü kutlamasında şahsımı onur'e etmişlerdir. Bu yolda bize her zaman ağabeylik yaparak katkı sunan Sayın Genel başkanımız Rafi Ay ve genel başkan yardımcılarımıza bu nazik davranışlarından dolayı Kahramanmaraş il başkanlığı olarak teşekkür ederim.”diye konuştu.
Öz-iplik iş sendikası Kahramanmaraş il başkanı Bünyamin Yumruka’ya sendikaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Öz - iplik iş sendikasının 42.  Kuruluş yıl dönümü kutlama programında Kahramanmaraş’ın başarılı il başkanı Bünyamin Yumruka’ya Genel Merkez tarafından sendikaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

 

“Emek en yüce değerdir”

 

Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Yumrukaya, “Emek en yüce değerdir. Emeğin karşılığını her zaman teslim eden öz iplik iş sendikamız 42. Kuruluş yıl dönümü kutlamasında şahsımı onur'e etmişlerdir. Bu yolda bize her zaman ağabeylik yaparak katkı sunan Sayın Genel başkanımız Rafi Ay ve genel başkan yardımcılarımıza bu nazik davranışlarından dolayı Kahramanmaraş il başkanlığı olarak teşekkür ederim.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.