Başkan Ünlü Muhtarların Sorunlarını Dinledi!

POLİTİKA 06.08.2019 - 09:14, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Ünlü Muhtarların Sorunlarını Dinledi!

Ak Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Veli Ünlü, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Göreve geldiği günden bugüne çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanan Başkan Ünlü ile vatandaşlar randevusuz çat kapı görüşebiliyor. Geçtiğimiz günlerde ise Kızıleniş Mahalle Muhtarı Mahmut Aksu ve Önsenhopuru Mahalle Muhtarı Hanifi Çivi Ak Parti ilçe Başkanı Veli Ünlü’yü ziyaret etti. Ziyarette mahallelerinin sorunlarını dile getiren muhtarlara Başkan Ünlü destek sözü verdi.  
Ak Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Veli Ünlü, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Göreve geldiği günden bugüne çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanan Başkan Ünlü ile vatandaşlar randevusuz çat kapı görüşebiliyor. Geçtiğimiz günlerde ise Kızıleniş Mahalle Muhtarı Mahmut Aksu ve Önsenhopuru Mahalle Muhtarı Hanifi Çivi Ak Parti ilçe Başkanı Veli Ünlü’yü ziyaret etti.

Ziyarette mahallelerinin sorunlarını dile getiren muhtarlara Başkan Ünlü destek sözü verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.