Köpeğiyle Evlenen Eski Model!

İtiraflar 29.07.2019 - 09:05, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Köpeğiyle Evlenen Eski Model!

Dünya üzerinde bazı insanlar zaman zaman, insanlar dışındaki canlılarla yaşadıkları ilişkiler ya da yaptıkları evliliklerle haberlere konu oluyor.

Elizabeth Hoad, gençliğinde İngiltere’de bazı dergilerde modellik yapmış. 49 yaşındaki Elizabeth Road, hayatı boyunca tam 220 romantik ilişki yaşamış. İki kere nişanlanmış ancak hiç evlenmemiş. Bunların hiçbirinin başarı olmadığı ve bu nedenle artık erkeklerden vazgeçtiğini söylüyor. İlişkilerde yaşadığı başarısızlığın ardından ise Golden Retriever cinsi köpeği Logan ile evlenme kararı aldı. Hoad ve köpeğinin evlilik töreni ise, yaklaşık 20 davetlinin katılımı ile bir kilisede gerçekleşecek. Tören de Elizabeth Hoad bir yüzük, Logan ise altın bir bileklik takacak.  
Dünya üzerinde bazı insanlar zaman zaman, insanlar dışındaki canlılarla yaşadıkları ilişkiler ya da yaptıkları evliliklerle haberlere konu oluyor.

Elizabeth Hoad, gençliğinde İngiltere’de bazı dergilerde modellik yapmış. 49 yaşındaki Elizabeth Road, hayatı boyunca tam 220 romantik ilişki yaşamış. İki kere nişanlanmış ancak hiç evlenmemiş.

Bunların hiçbirinin başarı olmadığı ve bu nedenle artık erkeklerden vazgeçtiğini söylüyor. İlişkilerde yaşadığı başarısızlığın ardından ise Golden Retriever cinsi köpeği Logan ile evlenme kararı aldı. Hoad ve köpeğinin evlilik töreni ise, yaklaşık 20 davetlinin katılımı ile bir kilisede gerçekleşecek. Tören de Elizabeth Hoad bir yüzük, Logan ise altın bir bileklik takacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.