Eski Oyuncular Yeni Sözleşme İmzaladı!

SPOR 27.07.2019 - 10:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Eski Oyuncular Yeni Sözleşme İmzaladı!

Kahramanmaraşspor'da sözleşmesi sona eren Ethem Ercan Pulgir, Aziz Kızılgün, Servan Taştan, Hurşit Taşçı, Mehmet Fırat Demir, Aykut Gündeşli, ve Emrah Tuncel yeni takımlarıyla anlaşma sağladı.

Nazilli Belediyespor, Aziz Kızılgün'ü kadrosuna kattı Kahramanmaraşspor'da sözleşmesi biten 27 yaşındaki futbolcu Aziz Kızılgün, Yıldırım Demirören Spor , Tesislerinde kendisini 1 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Emrah Tuncel Yeşilyurt Belediyespor'da 3.Ligin yeni takımı Yeşilyurt Belediyespor Kahramanmaraşspor'da sözleşmesi biten kalecisi Emrah Tuncel'i renklerine bağladı. Pülgir Bayburt'ta Kahramanmaraşspor ile yolları ayrılan Ethem Ercan Pülgir, Kırmızı gruptaki rakibimiz Bayburt Özel idarespor'a transfer oldu.   Fırat Demir Yozgat'ta Kahramanmaraşspor'da Sözleşmesi sona eren Fırat Demir 3.lig ekibi Yozgatspor ile anlaştı.   Oğuz Özden Amedspor'da Amedspor, Kahramanmaraşspor ile yolları ayrılan Oğuz Özden’i Kadrosuna Kattı. Servan ve Taşçı  Tuzlaspor'da Kahramanmaraşspor'da Sözleşmesi sona eren Servan Taştan ile Hurşit Taşçı  Tuzlaspor ile anlaştı.   Aykut Gündeşli Bartınspor'da Kahramanmaraş'lı Futbolcu Aykut Gündeşli, Kahramanmaraşspor ile yollarını ayırarak Bölgesel Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bartınspor ile anlaştı.   Kahramanmaraş'lı Futbolcu Aykut Gündeşli, Bölgesel Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bartınspor ile anlaştı. Kaynak: marastasporgazetesi
Kahramanmaraşspor'da sözleşmesi sona eren Ethem Ercan Pulgir, Aziz Kızılgün, Servan Taştan, Hurşit Taşçı, Mehmet Fırat Demir, Aykut Gündeşli, ve Emrah Tuncel yeni takımlarıyla anlaşma sağladı.

Nazilli Belediyespor, Aziz Kızılgün'ü kadrosuna kattı
Kahramanmaraşspor'da sözleşmesi biten 27 yaşındaki futbolcu Aziz Kızılgün, Yıldırım Demirören Spor , Tesislerinde kendisini 1 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Emrah Tuncel Yeşilyurt Belediyespor'da
3.Ligin yeni takımı Yeşilyurt Belediyespor Kahramanmaraşspor'da sözleşmesi biten kalecisi Emrah Tuncel'i renklerine bağladı.

Pülgir Bayburt'ta
Kahramanmaraşspor ile yolları ayrılan Ethem Ercan Pülgir, Kırmızı gruptaki rakibimiz Bayburt Özel idarespor'a transfer oldu.
 
Fırat Demir Yozgat'ta
Kahramanmaraşspor'da Sözleşmesi sona eren Fırat Demir 3.lig ekibi Yozgatspor ile anlaştı.
 
Oğuz Özden Amedspor'da
Amedspor, Kahramanmaraşspor ile yolları ayrılan Oğuz Özden’i Kadrosuna Kattı.
Servan ve Taşçı  Tuzlaspor'da
Kahramanmaraşspor'da Sözleşmesi sona eren Servan Taştan ile Hurşit Taşçı  Tuzlaspor ile anlaştı.
 
Aykut Gündeşli Bartınspor'da
Kahramanmaraş'lı Futbolcu Aykut Gündeşli, Kahramanmaraşspor ile yollarını ayırarak Bölgesel Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bartınspor ile anlaştı.
 
Kahramanmaraş'lı Futbolcu Aykut Gündeşli, Bölgesel Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bartınspor ile anlaştı.

Kaynak: marastasporgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.