Öçal Hemşerileriyle Buluştu!

POLİTİKA 24.07.2019 - 17:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öçal Hemşerileriyle Buluştu!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, memleketi Türkoğlu ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Öçal’in ziyaretlerinde ise Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanı Veli Ünlü’de eşlik etti. Milletvekili Öçal öncellikle Türkoğlu Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ve Hastanenin ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra ise Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek hemşerilerinin sorun ve taleplerini dinledi. Son olarak ise Kızıleniş mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarının sorun ve taleplerini dinledi.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, memleketi Türkoğlu ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Öçal’in ziyaretlerinde ise Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanı Veli Ünlü’de eşlik etti.

Milletvekili Öçal öncellikle Türkoğlu Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ve Hastanenin ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra ise Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek hemşerilerinin sorun ve taleplerini dinledi. Son olarak ise Kızıleniş mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.