Atatürk’ün Çektirdiği Fotoğraflar!

KÜLTÜR 21.07.2019 - 15:52, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Atatürk’ün Çektirdiği Fotoğraflar!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, yıllar sonra bile yaptıklarıyla günümüze ışık tutuyor.

Atatürk, ülkemizi tanıtmak adına Türkiye’nin dört bir yanından fotoğraflar çektirmiş, bunları İngilizce ve Fransızca dillerine tercüme ettirerek tüm dünyaya dağıtmıştır.   Bursa’da sisli bir sabah Çelikpalas’tan Bursa’ya doğru bir bakış Yalova’daki kaplıcalar Yeşil ova Tortum Şelalesi Tarsus’taki bir şelale Toroslarda bulunan bir dağ değirmeni Çoruh Nehri Beyşehir Gölü Ağrı Dağı etekleri Nemrus Yaylası Malatya’da sonbahar ve kış mevsimi bir arada Pamukkale travertenleri Kars ve Artvin’in bir arada göründüğü bir fotoğraf Doğu Anadolu’dan bir kare Afyonkarahisar’da bir tarla Namrun yaylasında bahar Balık ağları MERSİN’de bir akşam vakti Giresun Limanı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, yıllar sonra bile yaptıklarıyla günümüze ışık tutuyor.

Atatürk, ülkemizi tanıtmak adına Türkiye’nin dört bir yanından fotoğraflar çektirmiş, bunları İngilizce ve Fransızca dillerine tercüme ettirerek tüm dünyaya dağıtmıştır.  

Bursa’da sisli bir sabah

Çelikpalas’tan Bursa’ya doğru bir bakış

Yalova’daki kaplıcalar

Yeşil ova

Tortum Şelalesi

Tarsus’taki bir şelale

Toroslarda bulunan bir dağ değirmeni

Çoruh Nehri

Beyşehir Gölü

Ağrı Dağı etekleri

Nemrus Yaylası

Malatya’da sonbahar ve kış mevsimi bir arada

Pamukkale travertenleri

Kars ve Artvin’in bir arada göründüğü bir fotoğraf

Doğu Anadolu’dan bir kare

Afyonkarahisar’da bir tarla

Namrun yaylasında bahar

Balık ağları

MERSİN’de bir akşam vakti

Giresun Limanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.