Güngör Malatya’da Konuştu!

20.07.2019 - 16:42, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör Malatya’da Konuştu!

Malatya’da 19-20 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tarihi Kentler Birliği Bölge Toplantısı’nda Doğal Kültürel Miras Zengini Yukarı –Aşağı Fırat Havzasının Ortak Değerlendirilmesi konusunun ele alındığı bir panel düzenlendi.

Panel programı öncesinde Malatya Valisi Aydın Baruş, Tarihi Kentler Birliği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan birer konuşma yaptılar. Açılış konuşmalarının ardından Tarihi Kentler Birliği Encümen Toplantısı gerçekleştirildi. Programın ikinci gününde ise panelistler Doğal Kültürel Miras Zengini Yukarı –Aşağı Fırat Havzasının Ortak Değerlendirilmesi konusunda bildirilerini sundular. Tarihi Kentler Birliği’nin Malatya’da gerçekleştirilen bölge toplantısı ve panele ilişkin bir değerlendirmede bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarihi Kentler Birliği’nin 2000 yılında 55 belediyenin katılımı ile kurulduğunu ifade etti. Başkan Güngör Anadolu’da şehirlerin birçok medeniyetlere ev sahipliği yaptığını ifade ederek, şehirlerinde bir ruhunun olduğuna işaret etti. Toplantıya Malatya Valisi Aydın Baruş, Tarihi Kentler Birliği Başkanı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Çekül Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, il belediye başkanları, ilçe belediye başkanları ve yöneticileri katıldı.
Malatya’da 19-20 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tarihi Kentler Birliği Bölge Toplantısı’nda Doğal Kültürel Miras Zengini Yukarı –Aşağı Fırat Havzasının Ortak Değerlendirilmesi konusunun ele alındığı bir panel düzenlendi.

Panel programı öncesinde Malatya Valisi Aydın Baruş, Tarihi Kentler Birliği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan birer konuşma yaptılar.

Açılış konuşmalarının ardından Tarihi Kentler Birliği Encümen Toplantısı gerçekleştirildi.

Programın ikinci gününde ise panelistler Doğal Kültürel Miras Zengini Yukarı –Aşağı Fırat Havzasının Ortak Değerlendirilmesi konusunda bildirilerini sundular.

Tarihi Kentler Birliği’nin Malatya’da gerçekleştirilen bölge toplantısı ve panele ilişkin bir değerlendirmede bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarihi Kentler Birliği’nin 2000 yılında 55 belediyenin katılımı ile kurulduğunu ifade etti.

Başkan Güngör Anadolu’da şehirlerin birçok medeniyetlere ev sahipliği yaptığını ifade ederek, şehirlerinde bir ruhunun olduğuna işaret etti.

Toplantıya Malatya Valisi Aydın Baruş, Tarihi Kentler Birliği Başkanı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Çekül Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, il belediye başkanları, ilçe belediye başkanları ve yöneticileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.