Sosyal Medya Fenomenleri Kahramanmaraş’ta

20.07.2019 - 14:19, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sosyal Medya Fenomenleri Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş’ın mutfak kültürünü tanıtmak ve takipçilerini bilgilendirmek için Kahramanmaraş’a gelen sosyal medya fenomenleri, çektikleri video ve fotoğraflarla Kahramanmaraş’ı anlattı.

Mutfak Müzesi’nde Kahramanmaraş kahvaltısı deneyimleyen sosyal medya fenomenleri, şehre hayran kaldıklarını belirtti. Sosyal medya üzerinden şehirleri ve mutfak kültürlerini tanıtan Sosyal Medya Fenomenleri Kahramanmaraş’ta buluştu. Maraş’tan Lezzetler sosyal medya platformu, Dulkadiroğlu Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen geziye Türkiye’nin tanınmış sosyal medya fenomenleri katıldı. Suat Durmuş, Ali Miraç Aşık, Ayhan Mortepe ve Murat Atay gibi ünlü sosyal medya fenomenlerinin katıldığı gastronomi turunda Kahramanmaraş’ın lezzetleri Türkiye’ye tanıtıldı. Üç gün süren gastronomi turunda misafirler Dulkadiroğlu Belediyesi Mutfak Müzesi’nde kahvaltı programında buluştu. Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı YemlihaÖzşahan’ın da katıldığı kahvaltı ve ziyaret organizasyonunda Kahramanmaraş’ın sosyal medya turizminden alması gereken pay dile getirildi.  
Kahramanmaraş’ın mutfak kültürünü tanıtmak ve takipçilerini bilgilendirmek için Kahramanmaraş’a gelen sosyal medya fenomenleri, çektikleri video ve fotoğraflarla Kahramanmaraş’ı anlattı.

Mutfak Müzesi’nde Kahramanmaraş kahvaltısı deneyimleyen sosyal medya fenomenleri, şehre hayran kaldıklarını belirtti.

Sosyal medya üzerinden şehirleri ve mutfak kültürlerini tanıtan Sosyal Medya Fenomenleri Kahramanmaraş’ta buluştu. Maraş’tan Lezzetler sosyal medya platformu, Dulkadiroğlu Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen geziye Türkiye’nin tanınmış sosyal medya fenomenleri katıldı.

Suat Durmuş, Ali Miraç Aşık, Ayhan Mortepe ve Murat Atay gibi ünlü sosyal medya fenomenlerinin katıldığı gastronomi turunda Kahramanmaraş’ın lezzetleri Türkiye’ye tanıtıldı.

Üç gün süren gastronomi turunda misafirler Dulkadiroğlu Belediyesi Mutfak Müzesi’nde kahvaltı programında buluştu. Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı YemlihaÖzşahan’ın da katıldığı kahvaltı ve ziyaret organizasyonunda Kahramanmaraş’ın sosyal medya turizminden alması gereken pay dile getirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.