Dikkat Çeken Ücretiz Kahve Dükkanı!

Mekanlar 09.07.2019 - 16:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Dikkat Çeken Ücretiz Kahve Dükkanı!

Komşularını mutlu etmek için otobüs durağını kafeye çeviren adamla tanışın!

George Barratt-Jones, mahallesindeki otobüs durağının içine açtığı “First Class Bar” adlı ücretiz kahve dükkanıyla insanların gününü güzelleştirmeyi hedeflemiş.  Minik dokunuşlarla çevrenizdeki insanların gününü güzelleştirmek için yapabileceğiniz aslında bir dolu şey var. Design Academy Eindhoven’da okuyan Hollandalı George Barratt-Jones, yaşadığı mahalledeki otobüs durağının içinde açtığı “First Class Bar” adlı kahveciyle pek de alışık olmadığımız bir yoldan bunu gerçekleştirmiş. First Class Bar’ı insanları mutlu edecek bir sosyal sorumluluk projesi olarak düşünen George, durağa gelenlere ücretsiz olarak kahve, çay ve ev yapımı kurabiyeler ikram ederken fonda çalan müzikle de günlerine renk katmayı amaçlıyor.  
Komşularını mutlu etmek için otobüs durağını kafeye çeviren adamla tanışın!

George Barratt-Jones, mahallesindeki otobüs durağının içine açtığı “First Class Bar” adlı ücretiz kahve dükkanıyla insanların gününü güzelleştirmeyi hedeflemiş. 
Minik dokunuşlarla çevrenizdeki insanların gününü güzelleştirmek için yapabileceğiniz aslında bir dolu şey var. Design Academy Eindhoven’da okuyan Hollandalı George Barratt-Jones, yaşadığı mahalledeki otobüs durağının içinde açtığı “First Class Bar” adlı kahveciyle pek de alışık olmadığımız bir yoldan bunu gerçekleştirmiş. First Class Bar’ı insanları mutlu edecek bir sosyal sorumluluk projesi olarak düşünen George, durağa gelenlere ücretsiz olarak kahve, çay ve ev yapımı kurabiyeler ikram ederken fonda çalan müzikle de günlerine renk katmayı amaçlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.