İstanbul Seçimleri İçin Kahramanmaraş’tan Kim Ne Dedi?

POLİTİKA 23.06.2019 - 22:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İstanbul Seçimleri İçin Kahramanmaraş’tan Kim Ne Dedi?

Sonuçları merakla beklenen İstanbul seçimleri noktalandı ve resmi olmayan sonuçlara göre Millet İttifakı adayının Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu kazandı. Peki, İstanbul seçimleri için Kahramanmaraş’tan ilk olarak kim ne yorum yaptı?

CHP Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç: “Verdikçe veriyor Mevla’m. Fark 609 bini buldu ve her dakika artmaya devam ediyor. Hak yerini buldu Ekrem İmamoğlu Başkan oldu.” CHP il başkanı Esat Şengül: “ Demokrasi kazandı. Biz örgütümüzle İstanbul’da çalışmalarda bulunduk. Kazınacağımızı biliyorduk ama aradaki farkın bu kadar olacağını tahmin etmiyorduk. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun.” İyi parti il başkanı Ahmet Çabukel: “Yüzünü güneşe dön Türkiye’m. Her şey çok iyi olursa her şey çok güzel olur.” Öz İplik İş Sendikası il başkanı Bünyamin Yumrukaya: “Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanımızın forsunu kullanarak sendikalara STK’lara onu yapma bunu yapma diyen. Orası kıymetli bir abimizin oradan çekilin orda faaliyet göstermeyin yoksa sonucuna katlanırsınız diyerek korku salan ve engelleme yapan sözde milletin vekillerinden kurtulmazsa ak parti daha çok seçim kaybeder.” CHP il Başkan yardımcısı Ali Zabun: “ Alınan mazbatanın geri verilmesini talep ediyorum.” Ak Parti il Gençlik kolları başkanı Ali Çam: “Bu vatan yerli ve milli olan yiğitlerini unutmaz. Bu millet feraset sahibidir. Senin gayretini görür. Azmine, gayretine, samimiyetine aşığız Binali Yıldırım Başkanım. Rabbim senden razı olsun başkanım.” CHP il gençlik kolları başkanı Cem Yıldız: “Yolumuz uzun heyecanımız yüksek gençliğimiz var.” Maraş Fısıltı imtiyaz sahibi gazeteci Ali Keklik: “Seçim bittiyse ekonomiyi konuşabiliriz. Bu süreçten sonra gündemin ekonomi olması dileğiyle.” Çağlayancerit Ak Partili eski Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki: “Asıl şimdi durmak yok yola devam demeliyiz. 20 yıl sonra muhalefet seçim kazandı diye yese düşmemeliyiz. Hatalarımızdan ders çıkartıp mazlumların ümidi olmaya devam etmeliyiz. Durmak yok, yola devam.”
Sonuçları merakla beklenen İstanbul seçimleri noktalandı ve resmi olmayan sonuçlara göre Millet İttifakı adayının Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu kazandı. Peki, İstanbul seçimleri için Kahramanmaraş’tan ilk olarak kim ne yorum yaptı?

CHP Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç: “Verdikçe veriyor Mevla’m. Fark 609 bini buldu ve her dakika artmaya devam ediyor. Hak yerini buldu Ekrem İmamoğlu Başkan oldu.”

CHP il başkanı Esat Şengül: “ Demokrasi kazandı. Biz örgütümüzle İstanbul’da çalışmalarda bulunduk. Kazınacağımızı biliyorduk ama aradaki farkın bu kadar olacağını tahmin etmiyorduk. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun.”

İyi parti il başkanı Ahmet Çabukel: “Yüzünü güneşe dön Türkiye’m. Her şey çok iyi olursa her şey çok güzel olur.”

Öz İplik İş Sendikası il başkanı Bünyamin Yumrukaya: “Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanımızın forsunu kullanarak sendikalara STK’lara onu yapma bunu yapma diyen. Orası kıymetli bir abimizin oradan çekilin orda faaliyet göstermeyin yoksa sonucuna katlanırsınız diyerek korku salan ve engelleme yapan sözde milletin vekillerinden kurtulmazsa ak parti daha çok seçim kaybeder.”

CHP il Başkan yardımcısı Ali Zabun: “ Alınan mazbatanın geri verilmesini talep ediyorum.”

Ak Parti il Gençlik kolları başkanı Ali Çam: “Bu vatan yerli ve milli olan yiğitlerini unutmaz. Bu millet feraset sahibidir. Senin gayretini görür. Azmine, gayretine, samimiyetine aşığız Binali Yıldırım Başkanım. Rabbim senden razı olsun başkanım.”

CHP il gençlik kolları başkanı Cem Yıldız: “Yolumuz uzun heyecanımız yüksek gençliğimiz var.”

Maraş Fısıltı imtiyaz sahibi gazeteci Ali Keklik: “Seçim bittiyse ekonomiyi konuşabiliriz. Bu süreçten sonra gündemin ekonomi olması dileğiyle.”

Çağlayancerit Ak Partili eski Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki: “Asıl şimdi durmak yok yola devam demeliyiz. 20 yıl sonra muhalefet seçim kazandı diye yese düşmemeliyiz. Hatalarımızdan ders çıkartıp mazlumların ümidi olmaya devam etmeliyiz. Durmak yok, yola devam.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.