İmamoğlu’ndan Sağduyu Çağrısı!

POLİTİKA 23.06.2019 - 20:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İmamoğlu’ndan Sağduyu Çağrısı!

Ülkenin kilitlendiği İstanbul seçimleri nihayet sonuçlandı. Resmi olmayan verilere göre ise CHP adayı Ekrem İmamoğlu Belediye Başkanı oldu.

 İmamoğlu yapmış olduğu ilk açıklama da, " İşbirliğinin önemi ortadadır. İstanbul'un acil sorunlarında uyumlu çalışalım. Uyumlu çalışmaya ben hazırım ve talibim." Dedi. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da seslenen İmamoğlu, “Sayın Erdoğan'a seslenmek istiyorum. Konuştuğumuz 16 milyon vatandaşımızın ihtiyacıdır. Sizinle uyum içerisinde çalışmaya hazırım.” diye konuştu. Ak Parti Adayı Binali Yıldırım ise , “Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını temenni diyorum. Çalışmalarıyla her türlü işte kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz, bunun bilinmesini istiyorum.” İfadelerini kullandı.  
Ülkenin kilitlendiği İstanbul seçimleri nihayet sonuçlandı. Resmi olmayan verilere göre ise CHP adayı Ekrem İmamoğlu Belediye Başkanı oldu.

 İmamoğlu yapmış olduğu ilk açıklama da, " İşbirliğinin önemi ortadadır. İstanbul'un acil sorunlarında uyumlu çalışalım. Uyumlu çalışmaya ben hazırım ve talibim." Dedi.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da seslenen İmamoğlu, “Sayın Erdoğan'a seslenmek istiyorum. Konuştuğumuz 16 milyon vatandaşımızın ihtiyacıdır. Sizinle uyum içerisinde çalışmaya hazırım.” diye konuştu.

Ak Parti Adayı Binali Yıldırım ise , “Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını temenni diyorum. Çalışmalarıyla her türlü işte kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz, bunun bilinmesini istiyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.