Çiftçilere Günlük 30 TL Veriliyor!

21.06.2019 - 16:44, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Çiftçilere Günlük 30 TL Veriliyor!

Göksun İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen çiftçi kursları aralıksız devam ediyor.

Tarımsal Nüfus Gençleşiyor Projesi kapsamında, İŞKUR ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açılan kurslarda kursiyerlere aldıkları eğitimin yanında, günlük 30 TL ücret ve genel sağlık sigortası kapsamında iş kazası ve meslek hastalığı sigortası yapılıyor. Proje kapsamında Göksun İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Eğitim Salonunda düzenlen Sığır Yetiştiriciliği kursuna bir ziyaret gerçekleştiren İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Bozkurt, kursiyerle birlikte bir süre verilen kursu dinledikten sonra, kurs hakkında İlçe Müdürü Dr. Ahmet Mesut Kıraç’tan bilgi aldı.  
Göksun İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen çiftçi kursları aralıksız devam ediyor.

Tarımsal Nüfus Gençleşiyor Projesi kapsamında, İŞKUR ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açılan kurslarda kursiyerlere aldıkları eğitimin yanında, günlük 30 TL ücret ve genel sağlık sigortası kapsamında iş kazası ve meslek hastalığı sigortası yapılıyor.
Proje kapsamında Göksun İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Eğitim Salonunda düzenlen Sığır Yetiştiriciliği kursuna bir ziyaret gerçekleştiren İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Bozkurt, kursiyerle birlikte bir süre verilen kursu dinledikten sonra, kurs hakkında İlçe Müdürü Dr. Ahmet Mesut Kıraç’tan bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.