Öçal İstanbul’da Hemşeriliyle Buluştu!

POLİTİKA 17.06.2019 - 15:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öçal İstanbul’da Hemşeriliyle Buluştu!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, İstanbul seçimleri için İstanbul’da yaşayan Türkoğlulu hemşerileriyle bir araya geldi.

Bu hafta sonu yapılacak olan seçim için Türkiye nefesinin tuttu ve bu seçimin sonucu bekliyor. Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri, Belediye Başkanları, bazı STK temsilcileri ise Ak Parti adayı Binali Yıldırım adına yoğun mesai harcıyor. Bunlardan bir tanesi de milletvekili Habibe Öçal. Öçal ve beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş geçtiğimiz gün İstanbul’da yaşayan Türkoğlulu hemşerileriyle bir araya geldi.
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, İstanbul seçimleri için İstanbul’da yaşayan Türkoğlulu hemşerileriyle bir araya geldi.

Bu hafta sonu yapılacak olan seçim için Türkiye nefesinin tuttu ve bu seçimin sonucu bekliyor. Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri, Belediye Başkanları, bazı STK temsilcileri ise Ak Parti adayı Binali Yıldırım adına yoğun mesai harcıyor.

Bunlardan bir tanesi de milletvekili Habibe Öçal. Öçal ve beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş geçtiğimiz gün İstanbul’da yaşayan Türkoğlulu hemşerileriyle bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.