Piazza’da Çocuk Sineması Günleri

DİZİ - FİLM 13.06.2019 - 09:07, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Piazza’da Çocuk Sineması Günleri

Kahramanmaraş ve çevresinin, sosyal yaşamına katkı sunan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çocuklar için festival tadında bir kampanyaya imza atıyor.

Nezih ve ferah ortamında, bir alışveriş merkezinden fazlasını sunan Piazza AVM’de, yaz tatili çocuklar için çok eğlenceli başlayacak. Hem alışveriş yapıp hem de çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin tercihi Piazza’da 14 - 30 Haziran tarihleri arasında, festival tadında sinema kampanyası gerçekleştirilecek.  Piazza Club formu, sahibi ebeveynleriyle Piazza’ya gelen çocuklar, en sevdikleri filmleri Cinemaximum’un konforlu salonlarında ücretsiz izleme şansı bulacaklar. Her gün ilk başvuran 100 çocuğun katılabileceği kampanya kapsamında seçili çocuk filmleri 13.00 seansında gösterime girecek. Kampanya kapsamında, 14-17 Haziran’da Fındık İşi 2, 18-21 Haziran’da İstanbul Muhafizları, 22-25 Haziran’da Can Dostlar, 26-30 Haziran tarihlerinde Asteriks filmi gösterime sunulacak. 
Kahramanmaraş ve çevresinin, sosyal yaşamına katkı sunan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çocuklar için festival tadında bir kampanyaya imza atıyor.

Nezih ve ferah ortamında, bir alışveriş merkezinden fazlasını sunan Piazza AVM’de, yaz tatili çocuklar için çok eğlenceli başlayacak. Hem alışveriş yapıp hem de çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin tercihi Piazza’da 14 - 30 Haziran tarihleri arasında, festival tadında sinema kampanyası gerçekleştirilecek. 

Piazza Club formu, sahibi ebeveynleriyle Piazza’ya gelen çocuklar, en sevdikleri filmleri Cinemaximum’un konforlu salonlarında ücretsiz izleme şansı bulacaklar. Her gün ilk başvuran 100 çocuğun katılabileceği kampanya kapsamında seçili çocuk filmleri 13.00 seansında gösterime girecek.

Kampanya kapsamında, 14-17 Haziran’da Fındık İşi 2, 18-21 Haziran’da İstanbul Muhafizları, 22-25 Haziran’da Can Dostlar, 26-30 Haziran tarihlerinde Asteriks filmi gösterime sunulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.