Nurhak’ta Spor Kulübü Kuruldu!

SPOR 11.06.2019 - 16:52, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Nurhak’ta Spor Kulübü Kuruldu!

Nurhak Belediyesi tarafından ilçede spor kulübü kuruldu.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan’ın talimatları doğrultusunda, Belediyemiz tarafından Nurhak Belediye Spor Kulübü kurulmuştur. 10-16 yaş arası gençlerimize yönelik Futbol Kursu kayıtları başlamış olup kayıt yaptırmak isteyen gençlerimizin kimlik fotokopisi ile birlikte 15 Temmuz tarihine kadar Belediyemiz ilan bürosuna başvurmaları önemle duyurulur.”  
Nurhak Belediyesi tarafından ilçede spor kulübü kuruldu.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “
Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan’ın talimatları doğrultusunda, Belediyemiz tarafından Nurhak Belediye Spor Kulübü kurulmuştur. 10-16 yaş arası gençlerimize yönelik Futbol Kursu kayıtları başlamış olup kayıt yaptırmak isteyen gençlerimizin kimlik fotokopisi ile birlikte 15 Temmuz tarihine kadar Belediyemiz ilan bürosuna başvurmaları önemle duyurulur.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.