Ceritli Yayla Şenliğinde Eğlendi

07.06.2019 - 21:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ceritli Yayla Şenliğinde Eğlendi

Helete Geleneksel Kiraz Yaylası Şenliği’nin 8’ncisi gerçekleştirildi.

Şenliğe TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Berk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şenlikte konuşan Güvenç, “sizleri gerçekten kültürümüze sahip çıktığınız için, Türkiye’nin neresinde yaşarsanız yaşayın, hatta yurt dışında nerede yaşarsanız yaşayan Çağlayancerit’i, Helete’yi, Kahramanmaraş’ı unutmadığınız için, yılda bir kere de olsa buralara gelip geleneğinizi yaşattığınız için, aile bütünlüğünü devam ettirdiğiniz için teşekkür ediyorum.”dedi.  
Helete Geleneksel Kiraz Yaylası Şenliği’nin 8’ncisi gerçekleştirildi.

Şenliğe TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Berk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlikte konuşan Güvenç, “sizleri gerçekten kültürümüze sahip çıktığınız için, Türkiye’nin neresinde yaşarsanız yaşayın, hatta yurt dışında nerede yaşarsanız yaşayan Çağlayancerit’i, Helete’yi, Kahramanmaraş’ı unutmadığınız için, yılda bir kere de olsa buralara gelip geleneğinizi yaşattığınız için, aile bütünlüğünü devam ettirdiğiniz için teşekkür ediyorum.”dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.