Seyahat Etmenin Size Katabileceği Değerler!

Mekanlar 31.05.2019 - 10:14, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Seyahat Etmenin Size Katabileceği Değerler!

Seyahat etmenin hayatınızı daha güzel ve mutlu bir hale getirdiğini hiç düşündünüz mü?

Dünyayı Öğretir Saint Augustine’nin ünlü sözünden de anlaşılacağı üzere “Dünya bir kitaptır ve seyahat etmeyenler sadece bir sayfasını okur.” Yolda olmak çoğu zaman hayatın her hangi bir bölümünde öğrenemeyeceğiniz bilgi ve birikimi kazanmanıza olanak sağlar. Ziyaret ettiğiniz hangi ülkenin toprağı olursa olsun, size bulunduğunuz toprakların kültürünü görme,tanıma,öğrenme fırsatı yaratır. Gittiğiniz bölgedeki insanlarla konuşup vakit geçirdikçe onların düşüncelerini,alışkanlıklarını,geleneklerini ve tarihlerini öğrenme fırsatı bulup, bulunduğunuz gezegenin aslında ne kadar farklılıklarla dolu olduğunu göreceksiniz. Ön Yargıları Yıkmayı Öğretir Yolda olma fikri herkes tarafından farklı yorumlansa da, asıl olan tek şey varsa o da karşılaşacağınız her yeni insanın birbirinden farklı olacağı. Karşılaşacağınız her yeni insanda gözlemleyeceğiniz o kadar farklı yönler olacak ki, zamanla bunları kabullenip, her yeni insana daha farklı yaklaşacaksınız. Unutulmaz Anlar Ve Deneyimler Sunar Bizim için çoğu unutulmaz anlarımız hep yolda geçen zamanlardan oluşuyor. Yolda olmak şüphesiz evde yaşayamayacağınız şeyleri deneyimlemenize olanak sağlayacak. Yaşadığınız yerde olmayan güzellikleri ve manzaraları görebilir, hayatınızı değiştirecek insanlarla tanışabilir, daha önce deneme fırsatı bulamadığınız aktiviteleri deneme şansınız olabilir. Özgür Olmayı Öğretir Seyahat etmek sizi kaçınılmaz olarak daha özgür ve kendinden emin birine dönüştürecek. Beklenmedik durumlarda başınıza gelen olaylarla nasıl başa çıkabileceğinizi öğretecek, aslında beklediğinizden çok daha güçlü ve cesur olduğunuzu göreceksiniz. Yeni Bilgiler Öğretir Seyahat halindeyken öğreneceğiniz her yeni bilgi deneyimleriniz sonucunda öğreneceğiniz bilgi olacağı için sizin için unutulmaz bir ders olacak. İster çok büyük, isterse çok küçük bir bilgi olsun, bilgi bilgidir. Mutlu Hissettirir Uzun bir yolculuktan döndükten sonra, hiç bir zaman yola çıkmadan önceki halinizde olmazsınız. Güzel geçen bir seyahatten döndükten sonra, gerek mental gerekse ruhen harika hissedersiniz. Yol boyunca öğreneceğiniz şeyleri tekrar yaşamak için sabırsızlanıp, farklı anları da yaşamak için her an hazır olmak isteyeceksiniz. Bunun için gerekli olan enerjiyi yol boyunca edindiğiniz deneyimleriniz sağlayacaktır.
Seyahat etmenin hayatınızı daha güzel ve mutlu bir hale getirdiğini hiç düşündünüz mü?

Dünyayı Öğretir

Saint Augustine’nin ünlü sözünden de anlaşılacağı üzere “Dünya bir kitaptır ve seyahat etmeyenler sadece bir sayfasını okur.” Yolda olmak çoğu zaman hayatın her hangi bir bölümünde öğrenemeyeceğiniz bilgi ve birikimi kazanmanıza olanak sağlar. Ziyaret ettiğiniz hangi ülkenin toprağı olursa olsun, size bulunduğunuz toprakların kültürünü görme,tanıma,öğrenme fırsatı yaratır. Gittiğiniz bölgedeki insanlarla konuşup vakit geçirdikçe onların düşüncelerini,alışkanlıklarını,geleneklerini ve tarihlerini öğrenme fırsatı bulup, bulunduğunuz gezegenin aslında ne kadar farklılıklarla dolu olduğunu göreceksiniz.

Ön Yargıları Yıkmayı Öğretir

Yolda olma fikri herkes tarafından farklı yorumlansa da, asıl olan tek şey varsa o da karşılaşacağınız her yeni insanın birbirinden farklı olacağı. Karşılaşacağınız her yeni insanda gözlemleyeceğiniz o kadar farklı yönler olacak ki, zamanla bunları kabullenip, her yeni insana daha farklı yaklaşacaksınız.

Unutulmaz Anlar Ve Deneyimler Sunar

Bizim için çoğu unutulmaz anlarımız hep yolda geçen zamanlardan oluşuyor. Yolda olmak şüphesiz evde yaşayamayacağınız şeyleri deneyimlemenize olanak sağlayacak. Yaşadığınız yerde olmayan güzellikleri ve manzaraları görebilir, hayatınızı değiştirecek insanlarla tanışabilir, daha önce deneme fırsatı bulamadığınız aktiviteleri deneme şansınız olabilir.

Özgür Olmayı Öğretir

Seyahat etmek sizi kaçınılmaz olarak daha özgür ve kendinden emin birine dönüştürecek. Beklenmedik durumlarda başınıza gelen olaylarla nasıl başa çıkabileceğinizi öğretecek, aslında beklediğinizden çok daha güçlü ve cesur olduğunuzu göreceksiniz.

Yeni Bilgiler Öğretir

Seyahat halindeyken öğreneceğiniz her yeni bilgi deneyimleriniz sonucunda öğreneceğiniz bilgi olacağı için sizin için unutulmaz bir ders olacak. İster çok büyük, isterse çok küçük bir bilgi olsun, bilgi bilgidir.

Mutlu Hissettirir

Uzun bir yolculuktan döndükten sonra, hiç bir zaman yola çıkmadan önceki halinizde olmazsınız. Güzel geçen bir seyahatten döndükten sonra, gerek mental gerekse ruhen harika hissedersiniz. Yol boyunca öğreneceğiniz şeyleri tekrar yaşamak için sabırsızlanıp, farklı anları da yaşamak için her an hazır olmak isteyeceksiniz. Bunun için gerekli olan enerjiyi yol boyunca edindiğiniz deneyimleriniz sağlayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.