Büyükşehir’de Kaynak Arayışları Devam Ediyor

EKONOMİ 26.05.2019 - 21:13, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Büyükşehir’de Kaynak Arayışları Devam Ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı mahallelerinde yer alan arsaları ihaleyle satışa çıkardı.

11 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek olan ihalelerle mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan toplam 15 arsanın satışı yapılacak. Önceki dönemlerden kaynaklanan borçlar nedeniyle her alanda tasarruf etmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi kaynak oluşturmak için kentin farklı mahallerinde bulunan 15 adet arsayı 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun ilgili maddeleri doğrultusunda satışa çıkardı.  Yenişehir, Mağralı, Fatih, Pınarbaşı, Şeyhadil, Hayrullah ve Karamanlı Mahallesi sınırlarında bulunan 15 adet arsa 11 Haziran Salı günü saat: 10’da ihaleyle satışa çıkacak. İhaleyi kazanan kişiler 12 eşit taksitte ödeme yapabilecek.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı mahallelerinde yer alan arsaları ihaleyle satışa çıkardı.

11 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek olan ihalelerle mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan toplam 15 arsanın satışı yapılacak.

Önceki dönemlerden kaynaklanan borçlar nedeniyle her alanda tasarruf etmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi kaynak oluşturmak için kentin farklı mahallerinde bulunan 15 adet arsayı 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun ilgili maddeleri doğrultusunda satışa çıkardı.  Yenişehir, Mağralı, Fatih, Pınarbaşı, Şeyhadil, Hayrullah ve Karamanlı Mahallesi sınırlarında bulunan 15 adet arsa 11 Haziran Salı günü saat: 10’da ihaleyle satışa çıkacak. İhaleyi kazanan kişiler 12 eşit taksitte ödeme yapabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.