Ücretsiz Deneme Sınavı!

23.05.2019 - 14:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ücretsiz Deneme Sınavı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği Denem Sınavının bu yıl 6.’sı gerçekleştirildi.

Deneme Sınavı öncesinde TOBB Fen Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir açıklama yapan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürvekili Duran Doğan, Başarıyı Okulla Yakala Projesi kapsamında gerçekleştirilen deneme sınavlarının altıncısının yapıldığını söyledi. İl Milli Eğitim Müdürvekili Duran Doğan: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile 2015 yılından beri ortaklaşa yürütülen Başarıyı Okulla Yakala projesinin bu sene 5. Dönemini uygulamaktayız. Bu projenin dört temel çalışma alanı bulunmaktadır. Bunlardan kariyer Günleri ve Öğretmen öğrenci ve velilere yönelik kurs/seminer/konferanslar yıl boyunca farklı zamanlarda devam etmektedir. Bunlardan biri olan Çanakkale Ziyaretlerine gidecek öğrencileri belirlediğimiz ve öğrencilerimizin gerçek sınavlara eşdeğer olarak hazırlanan Deneme Sınavının birinci oturumu 11 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilmişti. Sınava 11 ilçemizdeki 158 ortaöğretim kurumunda 863 derslikte 2 bin 200 idareci ve öğretmenin gözetiminde 17 bin 254 öğrencimiz katılmıştı. Bugün gerçekleştirilen ikinci oturum sonunda toplam 34 bin 508 öğrencimiz gerçek sınavlara eşdeğer deneme sınavlarına katılmış oldular. 2018-2019 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla 5 yılda toplam 191 bin 742 öğrencimiz sınav provası niteliğindeki deneme sınavlarına katılmış olacaktır. Sınavın sonunda her okuldan birinci olan öğrenciler Çanakkale ziyaretlerine götürülecektir. Bu vesile ile başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği Denem Sınavının bu yıl 6.’sı gerçekleştirildi.

Deneme Sınavı öncesinde TOBB Fen Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir açıklama yapan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürvekili Duran Doğan, Başarıyı Okulla Yakala Projesi kapsamında gerçekleştirilen deneme sınavlarının altıncısının yapıldığını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürvekili Duran Doğan: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile 2015 yılından beri ortaklaşa yürütülen Başarıyı Okulla Yakala projesinin bu sene 5. Dönemini uygulamaktayız. Bu projenin dört temel çalışma alanı bulunmaktadır. Bunlardan kariyer Günleri ve Öğretmen öğrenci ve velilere yönelik kurs/seminer/konferanslar yıl boyunca farklı zamanlarda devam etmektedir.

Bunlardan biri olan Çanakkale Ziyaretlerine gidecek öğrencileri belirlediğimiz ve öğrencilerimizin gerçek sınavlara eşdeğer olarak hazırlanan Deneme Sınavının birinci oturumu 11 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilmişti. Sınava 11 ilçemizdeki 158 ortaöğretim kurumunda 863 derslikte 2 bin 200 idareci ve öğretmenin gözetiminde 17 bin 254 öğrencimiz katılmıştı. Bugün gerçekleştirilen ikinci oturum sonunda toplam 34 bin 508 öğrencimiz gerçek sınavlara eşdeğer deneme sınavlarına katılmış oldular.

2018-2019 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla 5 yılda toplam 191 bin 742 öğrencimiz sınav provası niteliğindeki deneme sınavlarına katılmış olacaktır. Sınavın sonunda her okuldan birinci olan öğrenciler Çanakkale ziyaretlerine götürülecektir. Bu vesile ile başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.