Film ve Dizilerden 7 Duyuru!

DİZİ - FİLM 22.05.2019 - 17:01, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Film ve Dizilerden 7 Duyuru!

Bakalım bir hafta boyunca sinema ve dizi dünyalarında ne gibi gelişmeler yaşanmış?

1. Rick and Morty, 4. sezonuyla Kasım 2019'da dönüyor! 2. Robert Pattinson Batman rolü için Warner Bros. ile anlaşmaya varmak üzere. Matt Reeves’in yazıp yöneteceği yeni Batman filmi, 25 Haziran 2021’de vizyona girecek. 3. Behzat Ç.’nin BluTV’de yayınlanacak yeni sezonu için hazırlıklar sürerken, oyuncu kadrosunda yer alacak isimler de belli olmaya başladı. Yeni sezonda Erdal Beşikçioğlu’na orijinal ekipten Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren eşlik edecek. 4. Chris Rock'ın yapımcılığını üstleneceği Saw spin-off filmi, 23 Ekim 2020'de vizyona girecek. 5. Nisan ayında 2. sezonuyla ekranlara geri dönen Hakan: Muhafız’ın 3.sezon çekimlerine başlandı. 6. Black Widow filminde, Captain America: Civil War'un sonrasındaki olayların merkeze alınması bekleniyor. 7. Paolo Sorrentino’nun yazıp yönettiği The New Pope’un oyuncu kadrosuna Sharon Stone ve Marilyn Manson da katıldı. John Malkovich ve Jude Law’ın başrollerini üstlendiği dizi, önümüzdeki yıl yayınlanacak.
Bakalım bir hafta boyunca sinema ve dizi dünyalarında ne gibi gelişmeler yaşanmış?

1. Rick and Morty, 4. sezonuyla Kasım 2019'da dönüyor!
2. Robert Pattinson Batman rolü için Warner Bros. ile anlaşmaya varmak üzere. Matt Reeves’in yazıp yöneteceği yeni Batman filmi, 25 Haziran 2021’de vizyona girecek.
3. Behzat Ç.’nin BluTV’de yayınlanacak yeni sezonu için hazırlıklar sürerken, oyuncu kadrosunda yer alacak isimler de belli olmaya başladı. Yeni sezonda Erdal Beşikçioğlu’na orijinal ekipten Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren eşlik edecek.
4. Chris Rock'ın yapımcılığını üstleneceği Saw spin-off filmi, 23 Ekim 2020'de vizyona girecek.
5. Nisan ayında 2. sezonuyla ekranlara geri dönen Hakan: Muhafız’ın 3.sezon çekimlerine başlandı.
6. Black Widow filminde, Captain America: Civil War'un sonrasındaki olayların merkeze alınması bekleniyor.
7. Paolo Sorrentino’nun yazıp yönettiği The New Pope’un oyuncu kadrosuna Sharon Stone ve Marilyn Manson da katıldı. John Malkovich ve Jude Law’ın başrollerini üstlendiği dizi, önümüzdeki yıl yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.