Bertiz’de Genç Yaşlı Spor’da Buluştu!

SPOR 21.05.2019 - 16:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bertiz’de Genç Yaşlı Spor’da Buluştu!

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Alo Spor projesi tüm hızıyla devam ediyor.

İlk olarak Büyüknacar mahallesinden gelen talep üzerine burada bulunan okulumuzda yapılan uygulanın ardından, 21 Mayıs 2019 tarihinde Bertiz Budaklı Mahallesi ilk okulu Beden Eğitimi öğretmeni Sibel Akkoyun’dan dan gelen talep üzerine Budaklı Köseler İlk Okuluna Alo Spor ekibi tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Alo Spor ekibi okul Bahçesinde atletiz, cimnastik, badminton, dart, okçuluk ve bocce sahaları hazırladılar. Sırasıyla önce okul öğrencileri ardından 7 den 77 bay bayan mahalle sakinleri branş antrenörlerinden temel spor  bilgilerini alarak o branşları tecrübe ettiler. Ve hayatlarında ilk olarak bir spor branşında turnuva heyecanını yaşadılar. Okul Bahçesinde düzenlenen turnuvalar sonunda derece elde eden Sporcu Öğrencilere, Mahalle sakini amcalara teyzelere madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Proje, Organizasyonlar, Bilişim, Basın ve Yayın Şube Müdürü Mustafa ARGUZ, Mahalle Muhtarı, Okul Müdürü ve Beden Eğitimi Öğretmeni takdim etti. Madalya töreninin akabinde tüm okul öğrencileri arasında çekçek oyunu oynandı. Program sonunda Bertiz Budaklı Mahallesi sakinleri  ve öğrenciler yüzlerinde mutluluk ifadesi ile alkışlarla uğurladılar.
Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Alo Spor projesi tüm hızıyla devam ediyor.

İlk olarak Büyüknacar mahallesinden gelen talep üzerine burada bulunan okulumuzda yapılan uygulanın ardından, 21 Mayıs 2019 tarihinde Bertiz Budaklı Mahallesi ilk okulu Beden Eğitimi öğretmeni Sibel Akkoyun’dan dan gelen talep üzerine Budaklı Köseler İlk Okuluna Alo Spor ekibi tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Alo Spor ekibi okul Bahçesinde atletiz, cimnastik, badminton, dart, okçuluk ve bocce sahaları hazırladılar. Sırasıyla önce okul öğrencileri ardından 7 den 77 bay bayan mahalle sakinleri branş antrenörlerinden temel spor  bilgilerini alarak o branşları tecrübe ettiler. Ve hayatlarında ilk olarak bir spor branşında turnuva heyecanını yaşadılar.

Okul Bahçesinde düzenlenen turnuvalar sonunda derece elde eden Sporcu Öğrencilere, Mahalle sakini amcalara teyzelere madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Proje, Organizasyonlar, Bilişim, Basın ve Yayın Şube Müdürü Mustafa ARGUZ, Mahalle Muhtarı, Okul Müdürü ve Beden Eğitimi Öğretmeni takdim etti. Madalya töreninin akabinde tüm okul öğrencileri arasında çekçek oyunu oynandı. Program sonunda Bertiz Budaklı Mahallesi sakinleri  ve öğrenciler yüzlerinde mutluluk ifadesi ile alkışlarla uğurladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.