“Mayıslar Gençler İçin Direnişin Sembolüdür”

POLİTİKA 20.05.2019 - 18:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Mayıslar Gençler İçin Direnişin Sembolüdür”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları ve Halk-Lis Kahramanmaraş İl Başkanlığının bitlikte organize etti “100. Yılında Samsun'da Atamızın İzindeyiz” programı kapsamında Kahramanmaraş’tan çok sayıda genç Samsun’a çıkarma yaptı.

“100. Yılında Samsun'da Atamızın İzindeyiz” programını değerlendiren CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Cem Yıldız: “CHP Kahramanmaraş Gençlik Kolları ve Halk-Lis İl Başkanlığı olarak ortaklaşa düzenlediğimiz programda "100. Yılında Samsun'da Atamızın İzindeyiz" şiarıyla Milli Mücadele ruhunun tüm Anadolu'ya nefes verdiği, buram buram Cumhuriyet kokan Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. Yılında ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Partimizin düzenlediği programa 50 kişiyle katılım sağladık. Atatürk'ün bu topraklara can verdiği ve gençlerin umudu olduğu her gittiğimizde bize bu vatanı daha çok sevmemizi hissettirdiği onun değerlerine sahip çıkmak adına onun izlediği yolu takip etmek adına onunla hayat bulan birçok yerde olduğumuz gibi bunlardan bir tanesi olan Atatürk Evini de ziyaret ettik. Programın sonunda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu ile birlikte Gençlik Kollarındaki kardeşlerimizin 1 saatlik söyleşi yapma şansı oldu. Sayın Ekrem İmamoğlu sevginin olduğu yerde hiçbir güç asla sevginin önüne geçemez ve biz de çok sevdiğimiz İstanbul’u tekrar kazanacağız diyerek bir kere daha siyasi nezakette, küfürsüz, hakaretsiz "İnsani" değerler ile nasıl kazanılacağını göstermiş oldu. Ayrıca önemle belirtmek isterim ki partimizin gençlik örgütlerinde Kahramanmaraş en üst noktada temsil ediliyor. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gizem Taşın ve HALK-LİS Genel Başkanı Aziz Cem Güner şehrimize yakışır bir şekilde görev alıp hizmet sundukları için buradan sizler aracılığı ile de teşekkürlerimi bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları ve Halk-Lis Kahramanmaraş İl Başkanlığının bitlikte organize etti “100. Yılında Samsun'da Atamızın İzindeyiz” programı kapsamında Kahramanmaraş’tan çok sayıda genç Samsun’a çıkarma yaptı.

“100. Yılında Samsun'da Atamızın İzindeyiz” programını değerlendiren CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Cem Yıldız: “CHP Kahramanmaraş Gençlik Kolları ve Halk-Lis İl Başkanlığı olarak ortaklaşa düzenlediğimiz programda "100. Yılında Samsun'da Atamızın İzindeyiz" şiarıyla Milli Mücadele ruhunun tüm Anadolu'ya nefes verdiği, buram buram Cumhuriyet kokan Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. Yılında ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Partimizin düzenlediği programa 50 kişiyle katılım sağladık.

Atatürk'ün bu topraklara can verdiği ve gençlerin umudu olduğu her gittiğimizde bize bu vatanı daha çok sevmemizi hissettirdiği onun değerlerine sahip çıkmak adına onun izlediği yolu takip etmek adına onunla hayat bulan birçok yerde olduğumuz gibi bunlardan bir tanesi olan Atatürk Evini de ziyaret ettik.

Programın sonunda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu ile birlikte Gençlik Kollarındaki kardeşlerimizin 1 saatlik söyleşi yapma şansı oldu. Sayın Ekrem İmamoğlu sevginin olduğu yerde hiçbir güç asla sevginin önüne geçemez ve biz de çok sevdiğimiz İstanbul’u tekrar kazanacağız diyerek bir kere daha siyasi nezakette, küfürsüz, hakaretsiz "İnsani" değerler ile nasıl kazanılacağını göstermiş oldu.

Ayrıca önemle belirtmek isterim ki partimizin gençlik örgütlerinde Kahramanmaraş en üst noktada temsil ediliyor. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gizem Taşın ve HALK-LİS Genel Başkanı Aziz Cem Güner şehrimize yakışır bir şekilde görev alıp hizmet sundukları için buradan sizler aracılığı ile de teşekkürlerimi bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.