IMDB Puanlarına Göre En İyi Angelina Jolie Filmleri!

DİZİ - FİLM 11.04.2020 - 12:07, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

IMDB Puanlarına Göre En İyi Angelina Jolie Filmleri!

Göz kamaştıran güzelliği kadar oyunculuğu ve yer aldığı başarılı yapıtlarla da dikkat çeken Angelina Jolie'nin birbirinden güzel filmlerini bu içeriğimizde sizler için bir araya getiriyoruz. İşte en iyi Angelina Jolie filmleri!

Gone in 60 Seconds (2000) - IMDB: 6.5   Yönetmenliğini Dominic Sena'nın üstlendiği filmin başrollerinde Nicolas Cage, Angelina Jolie ve Robert Duvall gibi isimler yer almaktadır. Epeydir araba hırsızlığından uzak duran eski bir suçlu Randall Raines bir gün eski günlerine geri dönmek zorunda kalır. Bir arkadaşının ondan yardım istemesi üzerine istemeyerek de olsa pis işlerine tekrar bulaşan Randall tek bir gecede tamı tamına elli tane araba çalmak zorunda kalır. Aksiyon türündeki 60 Second filmi Angelina Jolie'nin en sevilen filmlerinden biri olmayı başarmıştır.   Mr.& Mrs. Smith (2005) - IMDB: 6.5   Başrollerinde Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn gibi isimlerin yer aldığı aksiyon ve casusluk türünde bu filmin yönetmen koltuğunda ise Doug Liman oturuyor. John - Jane Smith evlidir ve her evli mutlu çift gibi normal bir hayat sürmektedir. Tabi ikisinin de birbirinden habersiz tetikçiler olması gerçeğinin dışında... Oldukça keyifli sahneleriyle bu çift üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu filmle anılmaktadır.   Wanted (2008) - IMDB: 6.7   Timur Bekmambetov'un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde ise James McAvoy, Angelina Jolie ve Morgan Freeman gibi dev oyuncular yer alıyor. Wanted, kiralık katil olan babasının izinden giden bir gencin hikayesine odaklanmaktadır. Hayatında oldukça başarısız olan ve bu döngüyü kırmak isteyen Wes, içerisindeki hırslı ve kızgın insanı yavaş yavaş ortaya çıkaracak.   The Bone Collector (1999) - IMDB: 6.7   Kemik Koleksiyoncusu filminin başrollerinde Angelina Jolie, Denzel Washington, Queen Latifah gibi isimler yer alırken yönetmen koltuğunda ise Philip Noyce oturmaktadır. Lincoln Rhyme, hayatına New York şehrinde devam eden bir dedektiftir. Bir gün başına gelen bir saldırı sonucunda çok kötü bir şekilde yaralanır ve vücudunun büyük bir kısmı felç olur. Sonrasında gelişen aksiyon ve macera dolu hikaye çoğu izleyicinin ilgisini çekmeyi başarır cinsten!   Maleficent (2014) - IMDB: 7.0   Angelina Jolie'i çok farklı fakat yine bir o kadar güzel gördüğümüz Maleficent filmi 2014 yılının en çok beklenen filmlerinden biri olmayı başarmıştı. Bir zamanlar inandığı ve güvendiği adam Stephan, topraklarını tehdit edene kadar Malefiz, görkemli siyah kanatlara sahip güzel, saf ve genç bir kadındır. Stephan'ın kötücül davranışlarının ardından yaşanacaklar Malefiz'i bakın nasıl da değiştirecek...   Changeling (2008) - IMDB: 7.8   Başrollerinde Angelina Jolie, John Malkovich, Michael Kelly gibi isimlerin yer aldığı Sahtekar filminin yönetmen koltuğunda ise hepimizin bayıldığı Clint Eastwood oturuyor. 1928 yılında geçen hikayede telefon operatörü olarak çalışan anne Christine Collins, işe gitmek üzere evden ayrılırken dokuz yaşındaki oğlu Walter ile vedalaşır. Akşam evine döndüğünde ise oğlu Walter'ın kaybolduğu gerçeğiyle yüzleşir.   Kaynak: http://www.filmlegez.com 
Göz kamaştıran güzelliği kadar oyunculuğu ve yer aldığı başarılı yapıtlarla da dikkat çeken Angelina Jolie'nin birbirinden güzel filmlerini bu içeriğimizde sizler için bir araya getiriyoruz. İşte en iyi Angelina Jolie filmleri!

Gone in 60 Seconds (2000) - IMDB: 6.5

 

Yönetmenliğini Dominic Sena'nın üstlendiği filmin başrollerinde Nicolas Cage, Angelina Jolie ve Robert Duvall gibi isimler yer almaktadır. Epeydir araba hırsızlığından uzak duran eski bir suçlu Randall Raines bir gün eski günlerine geri dönmek zorunda kalır. Bir arkadaşının ondan yardım istemesi üzerine istemeyerek de olsa pis işlerine tekrar bulaşan Randall tek bir gecede tamı tamına elli tane araba çalmak zorunda kalır. Aksiyon türündeki 60 Second filmi Angelina Jolie'nin en sevilen filmlerinden biri olmayı başarmıştır.

 

Mr.& Mrs. Smith (2005) - IMDB: 6.5

 

Başrollerinde Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn gibi isimlerin yer aldığı aksiyon ve casusluk türünde bu filmin yönetmen koltuğunda ise Doug Liman oturuyor. John - Jane Smith evlidir ve her evli mutlu çift gibi normal bir hayat sürmektedir. Tabi ikisinin de birbirinden habersiz tetikçiler olması gerçeğinin dışında... Oldukça keyifli sahneleriyle bu çift üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu filmle anılmaktadır.

 

Wanted (2008) - IMDB: 6.7

 

Timur Bekmambetov'un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde ise James McAvoy, Angelina Jolie ve Morgan Freeman gibi dev oyuncular yer alıyor. Wanted, kiralık katil olan babasının izinden giden bir gencin hikayesine odaklanmaktadır. Hayatında oldukça başarısız olan ve bu döngüyü kırmak isteyen Wes, içerisindeki hırslı ve kızgın insanı yavaş yavaş ortaya çıkaracak.

 

The Bone Collector (1999) - IMDB: 6.7

 

Kemik Koleksiyoncusu filminin başrollerinde Angelina Jolie, Denzel Washington, Queen Latifah gibi isimler yer alırken yönetmen koltuğunda ise Philip Noyce oturmaktadır. Lincoln Rhyme, hayatına New York şehrinde devam eden bir dedektiftir. Bir gün başına gelen bir saldırı sonucunda çok kötü bir şekilde yaralanır ve vücudunun büyük bir kısmı felç olur. Sonrasında gelişen aksiyon ve macera dolu hikaye çoğu izleyicinin ilgisini çekmeyi başarır cinsten!

 

Maleficent (2014) - IMDB: 7.0

 

Angelina Jolie'i çok farklı fakat yine bir o kadar güzel gördüğümüz Maleficent filmi 2014 yılının en çok beklenen filmlerinden biri olmayı başarmıştı. Bir zamanlar inandığı ve güvendiği adam Stephan, topraklarını tehdit edene kadar Malefiz, görkemli siyah kanatlara sahip güzel, saf ve genç bir kadındır. Stephan'ın kötücül davranışlarının ardından yaşanacaklar Malefiz'i bakın nasıl da değiştirecek...

 

Changeling (2008) - IMDB: 7.8

 

Başrollerinde Angelina Jolie, John Malkovich, Michael Kelly gibi isimlerin yer aldığı Sahtekar filminin yönetmen koltuğunda ise hepimizin bayıldığı Clint Eastwood oturuyor. 1928 yılında geçen hikayede telefon operatörü olarak çalışan anne Christine Collins, işe gitmek üzere evden ayrılırken dokuz yaşındaki oğlu Walter ile vedalaşır. Akşam evine döndüğünde ise oğlu Walter'ın kaybolduğu gerçeğiyle yüzleşir.

 

Kaynak: http://www.filmlegez.com 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.