IMDb Puanı Yüksek En İyi Japon Dizileri Listesi!

DİZİ - FİLM 29.08.2022 - 20:02, Güncelleme: 29.08.2022 - 20:02
 

IMDb Puanı Yüksek En İyi Japon Dizileri Listesi!

IMDb Puanı Yüksek En İyi Japon Dizileri Listesi!

Alice in Borderland (2020) - IMDb: 7.7 Bilim kurgu dizisi severlerin hoşuna gideceğini düşündüğümüz bu Japon dizisinde bir grup gencin paralel evrendeki Tokya'ya gitmesi anlatılıyor. Bu acımasız ve oyunlarla dolu yeni dünyada hayatta kalabilmek için uğraşan gençler görevleri tek tek yerine getirmeye çalışırlar. Love Begins When the Money Ends (2020) - IMDb: 6.8 Romantizm ve komedinin bir araya geldiği bu Japon dizisinde tutumlu bir genç kız ile savurgan bir delikanlının tanışmasıyla başlayan maceralar anlatılıyor. Bir oyuncakçıda işe giren Reiko Kuki tutumlu tavırları ve tasarruf sahibi olmasıyla bilinir. Tesadüf eseri tanıştığı gencin patronun oğlu olduğunu öğrenen Reiko genç adama birazcık vurulmuştur. Bu sırada savurganlığı yüzünden babasından azar yiyen Adam Keita Saruwatari, Reiko'nun yanına gönderilecektir.   Switched (2018) - IMDb: 7.1 Netflix'te yayınlanan bu Japon dizisinde zorbalıklarla dolu bir hayata sahip olan Liseli Ayumi'nin hikayesi anlatılıyor. Mükemmel bir hayat yaşayan Ayumi kıskanç sınıf arkadaşı Zenko'nun saldırılarına uğrar ve hayatı adeta alt üst olur. Love and Fortune (2018) - IMDb: 7.0 Romantizm ve aşk dolu bu dizide 30'lu yaşlarda bir kadının genç birine aşık olmasıyla başlayan konular anlatılmaktadır. Sevgilisi ile bir takım sorunlar yaşayan Wako bu durumdan oldukça sıkılmıştır. Bu sırada karşısına çıkan liseli Yumeaki onun hayata bakışını değiştirecektir. The Naked Director (2019) - IMDb: 7.7 Türkçeye "Çıplak Yönetmen" adıyla geçen bu dizide beyaz yakalı bir adamken işinden kovulan ve kendisini film sektörüne adayan Toru Muranishi'nin hikayesini anlatıyor. 1980'lı yılların erotik filmlerinde imzası olan yönetmen çıplak tarzıyla adını tarihe yazdırmayı başarıyor.   
IMDb Puanı Yüksek En İyi Japon Dizileri Listesi!

Alice in Borderland (2020) - IMDb: 7.7

Bilim kurgu dizisi severlerin hoşuna gideceğini düşündüğümüz bu Japon dizisinde bir grup gencin paralel evrendeki Tokya'ya gitmesi anlatılıyor. Bu acımasız ve oyunlarla dolu yeni dünyada hayatta kalabilmek için uğraşan gençler görevleri tek tek yerine getirmeye çalışırlar.

Love Begins When the Money Ends (2020) - IMDb: 6.8

Romantizm ve komedinin bir araya geldiği bu Japon dizisinde tutumlu bir genç kız ile savurgan bir delikanlının tanışmasıyla başlayan maceralar anlatılıyor. Bir oyuncakçıda işe giren Reiko Kuki tutumlu tavırları ve tasarruf sahibi olmasıyla bilinir. Tesadüf eseri tanıştığı gencin patronun oğlu olduğunu öğrenen Reiko genç adama birazcık vurulmuştur. Bu sırada savurganlığı yüzünden babasından azar yiyen Adam Keita Saruwatari, Reiko'nun yanına gönderilecektir.  

Switched (2018) - IMDb: 7.1

Netflix'te yayınlanan bu Japon dizisinde zorbalıklarla dolu bir hayata sahip olan Liseli Ayumi'nin hikayesi anlatılıyor. Mükemmel bir hayat yaşayan Ayumi kıskanç sınıf arkadaşı Zenko'nun saldırılarına uğrar ve hayatı adeta alt üst olur.

Love and Fortune (2018) - IMDb: 7.0

Romantizm ve aşk dolu bu dizide 30'lu yaşlarda bir kadının genç birine aşık olmasıyla başlayan konular anlatılmaktadır. Sevgilisi ile bir takım sorunlar yaşayan Wako bu durumdan oldukça sıkılmıştır. Bu sırada karşısına çıkan liseli Yumeaki onun hayata bakışını değiştirecektir.

The Naked Director (2019) - IMDb: 7.7

Türkçeye "Çıplak Yönetmen" adıyla geçen bu dizide beyaz yakalı bir adamken işinden kovulan ve kendisini film sektörüne adayan Toru Muranishi'nin hikayesini anlatıyor. 1980'lı yılların erotik filmlerinde imzası olan yönetmen çıplak tarzıyla adını tarihe yazdırmayı başarıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.