İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na rakip mi oluyor?

POLİTİKA 29.05.2023 - 12:38, Güncelleme: 29.05.2023 - 12:38
 

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na rakip mi oluyor?

İmamoğlu, "Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce de yaşanmıştı. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir."dedi.

İmamoğlu, "Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce de yaşanmıştı. Sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir."dedi.  Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama geldi.   İmamoğlu, "Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce de yaşanmıştı. Sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor" açıklamasında bulundu.  İmamoğlu, "Bu sonuçların güzel ülkemize hayırlar getirmesini elbette temenni ediyorum. Türkiye'nin şimdi hızlıca normalleşmeye ve gerçek sorunlarına çözüm bulmaya acilen ihtiyacı vardır. Bugün büyük hayal kırıklığı yaşayan on milyonların olduğunun farkındayım. Sakın ama sakın umutsuzluğa kapılmayın.Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Bundan sonra bütün gönülleri fethetmek için çalışmaya devam edeceğiz. Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce de yaşanmıştı. Sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Yolumuz uzun, gençliğimiz var. Bana inanın, her şey çok güzel olacak."ifadelerine yer verdi.   
İmamoğlu, "Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce de yaşanmıştı. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir."dedi.

İmamoğlu, "Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce de yaşanmıştı. Sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir."dedi.

 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama geldi.  

İmamoğlu, "Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce de yaşanmıştı. Sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor" açıklamasında bulundu. 

İmamoğlu, "Bu sonuçların güzel ülkemize hayırlar getirmesini elbette temenni ediyorum. Türkiye'nin şimdi hızlıca normalleşmeye ve gerçek sorunlarına çözüm bulmaya acilen ihtiyacı vardır. Bugün büyük hayal kırıklığı yaşayan on milyonların olduğunun farkındayım. Sakın ama sakın umutsuzluğa kapılmayın.Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir.

Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Bundan sonra bütün gönülleri fethetmek için çalışmaya devam edeceğiz. Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce de yaşanmıştı. Sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Yolumuz uzun, gençliğimiz var. Bana inanın, her şey çok güzel olacak."ifadelerine yer verdi. 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.