İlk maçı Serik Belediyespor ile yapacağız!

SPOR 05.08.2021 - 21:51, Güncelleme: 05.08.2021 - 21:51
 

İlk maçı Serik Belediyespor ile yapacağız!

2021-2022 sezonunda Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı grupta 1.Haftanın maçında Serik Belediyespor'u konuk edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Kahramanmaraş 12 şubat stadında  oynanacak olan Kahramanmaraşspor -  Serik Belediyespor karşılaşmasının  tarihi belirledi.    Kahramanmaraşspor -  Serik Belediyespor maçı 5 Eylül 2021 Pazar günü oynanacak.     Kahramanmaraşspor -  Serik Belediyespor maçın saati ilerleyen günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak. Maçın hangi kanalın yayınlayacağı ise henüz belli olmadı.  
2021-2022 sezonunda Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı grupta 1.Haftanın maçında Serik Belediyespor'u konuk edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Kahramanmaraş 12 şubat stadında  oynanacak olan Kahramanmaraşspor -  Serik Belediyespor karşılaşmasının  tarihi belirledi. 

 

Kahramanmaraşspor -  Serik Belediyespor maçı 5 Eylül 2021 Pazar günü oynanacak.  

 

Kahramanmaraşspor -  Serik Belediyespor maçın saati ilerleyen günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak. Maçın hangi kanalın yayınlayacağı ise henüz belli olmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.