Ilıca’da İyi partili Osman Ay ve ekibine yoğun ilgi!

YEREL HABERLER 15.01.2023 - 13:49, Güncelleme: 15.01.2023 - 13:49
 

Ilıca’da İyi partili Osman Ay ve ekibine yoğun ilgi!

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Osman Ay ve beraberindeki teşkilat mensupları Ilıca’da yoğun ilgi gördü. Başkan Ay ziyaretin mitinge dönüştüğü kaydetti.

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Osman Ay göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.  Başkan Ay son olarak Ilıca’da vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretle ilgili konuşan Ay, “Ilıca Mahallemizdeki toplantımız adeta mini bir mitinge dönüştü.”dedi. İşte Osman Ay’ın o açıklaması: “Mahalle başkanımız Mümin İnce nin organize ettiği toplantımıza Mahallelilerimizin ilgi ve alakası çok yüksekti ve bu ilgi moralimizi ve enerjimizi oldukça yükseltti. Aynı zamanda mevcut partilerinden istifa ederek partimize katılan yeni dava arkadaşlarımızın rozetlerini takarak, partimize üye kayıtlarını da yaptık. Bu güzide mahallemiz, yol sorunu çözüldüğünde, gerekli teşvikler sağlanıp gerekli yatırımlar yapıldığında turizm anlamında eminim ki bölgenin cazibe merkezi olacaktır. Ya elimizdeki hazinenin farkına varın, mahallelerimizin sorunlarını çözün ya da #azkaldı biz geliyoruz, biz çözeriz.” 
İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Osman Ay ve beraberindeki teşkilat mensupları Ilıca’da yoğun ilgi gördü. Başkan Ay ziyaretin mitinge dönüştüğü kaydetti.

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Osman Ay göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. 

Başkan Ay son olarak Ilıca’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretle ilgili konuşan Ay, “Ilıca Mahallemizdeki toplantımız adeta mini bir mitinge dönüştü.”dedi.

İşte Osman Ay’ın o açıklaması:

“Mahalle başkanımız Mümin İnce nin organize ettiği toplantımıza Mahallelilerimizin ilgi ve alakası çok yüksekti ve bu ilgi moralimizi ve enerjimizi oldukça yükseltti.

Aynı zamanda mevcut partilerinden istifa ederek partimize katılan yeni dava arkadaşlarımızın rozetlerini takarak, partimize üye kayıtlarını da yaptık. Bu güzide mahallemiz, yol sorunu çözüldüğünde, gerekli teşvikler sağlanıp gerekli yatırımlar yapıldığında turizm anlamında eminim ki bölgenin cazibe merkezi olacaktır. Ya elimizdeki hazinenin farkına varın, mahallelerimizin sorunlarını çözün ya da #azkaldı biz geliyoruz, biz çözeriz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.