İlhak kararı sonrası gram altın’da düşüş başladı!

EKONOMİ 01.10.2022 - 10:29, Güncelleme: 01.10.2022 - 10:29
 

İlhak kararı sonrası gram altın’da düşüş başladı!

Doların uluslararası ekonomilerde elini güçlendirmesi sonrası altın fiyatlarında hızlı bir düşüş yaşandı.

Geçtiğimiz gün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna topraklarında bulunan Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerini ilhak ettiğini açıklaması altın piyasalarına yansıdı. Dün sabah saatlerinde gramı 990 lira olan altın, bu sabah güne 987 liradan başladı. Geçtiğimiz hafta başından bu yana altın fiyatları dalgalı seyrine devam etti. FED'in faiz kararı sonra doların yükselmesi ile düşük seyreden altın, Putin'in açıklamaları ile gerilemeye devam etti.  
Doların uluslararası ekonomilerde elini güçlendirmesi sonrası altın fiyatlarında hızlı bir düşüş yaşandı.

Geçtiğimiz gün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna topraklarında bulunan Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerini ilhak ettiğini açıklaması altın piyasalarına yansıdı. Dün sabah saatlerinde gramı 990 lira olan altın, bu sabah güne 987 liradan başladı.

Geçtiğimiz hafta başından bu yana altın fiyatları dalgalı seyrine devam etti. FED'in faiz kararı sonra doların yükselmesi ile düşük seyreden altın, Putin'in açıklamaları ile gerilemeye devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.