İlber Ortaylı Kahramanmaraş’a geliyor!

09.12.2019 - 17:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İlber Ortaylı Kahramanmaraş’a geliyor!

Ünlü tarihçi, akademisyen ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) konferans verecek.

İstanbul’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli temaslarda bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr Niyazi Can, tarihçi-yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı ile de bir araya gelerek bir süre görüştü ve Ortaylı’yı Kahramanmaraş’a davet etti.   Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. İlber Ortaylı, önümüzdeki günlerde KSÜ’ye gelerek konferans sunumu gerçekleştireceğini ifade etti. Prof. Dr. İlber Ortaylı, konuyla ilgili olarak daha önce 64. Hükümetin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile de görüşme gerçekleştirdiklerini anlattı.
Ünlü tarihçi, akademisyen ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) konferans verecek.

İstanbul’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli temaslarda bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr Niyazi Can, tarihçi-yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı ile de bir araya gelerek bir süre görüştü ve Ortaylı’yı Kahramanmaraş’a davet etti.

 

Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. İlber Ortaylı, önümüzdeki günlerde KSÜ’ye gelerek konferans sunumu gerçekleştireceğini ifade etti. Prof. Dr. İlber Ortaylı, konuyla ilgili olarak daha önce 64. Hükümetin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile de görüşme gerçekleştirdiklerini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.